Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Backrau
aktív tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Nem teljesen. Az A' oszlopban a dátumok vannak 2015.01.01-től 12.31-ig. A B' oszlopban pedig egy alkatrész típus számai. Az egész táblázat előre kialakított az egész évre. A lényeg, ha 2015.03.01-én történt egy hiba az adott alkatrésszel én beírom a B' oszlopba az alkatrész számát és töltöm ki tovább a sort. De ha mondjuk van az adott naptári napon még egy hiba, azt jelenleg nem tudom hova beírni, csak ha én kézileg hozzáadok egy sort. Magyarán azt szeretném, ha én beírok tegyük fel 2015.03.01-re egy hibát, akkor automatikusan hozzon létre egy új sort ugyanazzal a dátummal. (Esetleg, ha nem kerül semmi beírásra tűnjön el.) Ez azért lenne fontos, mert ez egy védett doksi lesz, és csak az engedélyezett cellákba lehet majd írni.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- Milyen videókártyát?
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 3630 Intel Core i7-8700K PC (hibás)
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50