- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
poffsoft
veterán
válasz
Delila_1 #12835 üzenetére
Köszi, megoldottam:
találtam egy kész algoritmus-sorozatot:
'This user defined function will return the colour index of the cell reference which is passed as the first argument.
'The number returned will always be between 1 and 52 since this corresponds to the location on the colour palette.
'Once the user defined function has been entered into a code module in the corresponding VBA Project you can use it in your extra column.
'If the cell does not contain any conditional formatting then 0 is returned.
'http://www.bettersolutions.com/excel/EPX299/LI041931911.htmEgy picit átalakítottam, hogy ha nincsen feltételes formázása, akkor az .interior.colorindex-el tér vissza
Most éppen egy combobox elhelyezésével szenvedek a worksheeten, userform nélkül...
Ezzel kapcsolatosan egy kérdésem a jövőre viszont volna:
Ha egy olyan kiválasztás kellene nekem, ahol csakis egy évszámot lehet bevitelként megadni (amelyik évre a besoztás készül), azt hogyan elegáns megoldani? Naptár, combobox, vagy valamilyen legördülő lista?
esetleg van ilyen kész modul ? (évszám bevitel)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged