- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
Aktív témák
-
rii
nagyúr
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ..... most kaptam a telefonhivats ..... mehetek bejaz az irodaba a linuxos gepmehz ......
csak akkor nyitok ujjat, ha nem mukodik amit leirt fent [W] .... asziszem ..... de meg akkor se ..... ennyi ido alatt ha nem irt be mas, az aszt jelentyi, hogy nem tudnak helpelni ......
fuhhhh ... eger nuku ezen a gepen, es billrol kell navigalni az egeret ..... / * - + 7-8-9-4-5-6-1-2-3
offoltam en is ... persze ... tamadas ala vettek ..... oszt alig van LOPOTT software-m ...... jol megkaptam ......
aszittem valami kitolas az az EX .... bocsanat .... -
rii
nagyúr
win98
win2000
adobe photoshop 5.0
quarxpress 3.32
visual studio .NET
norton utility 2000
aki ennel kevesebb illgalis progit fel tud sorolni... jelentkezzen .... a jelenlevokon kivul .....
a ma'a'a'lytiii ha'zigazda'knak .....
meg nem oldodott meg a problemam teljesen ..... mie'rt kellett EX-elni .....
koszonom a megtisztelo figzlemet, de meg sehol nem latamm ilyet ...
.... az offoloasert meg senki nem szol ugye ..... meg a bujtatott jelzokert ... ''....bunozo.....''
eszt hivjak korrektnek ............. bar a RI_OS bot megnzilvanuasi utan nem csodalokozok ............ -
rii
nagyúr
sok olyan helyzet volt mar boltokban, hogy lophattam volna .... megse tettem meg ... WHY ......? itt es a CD masolasnal kicsit mas a helyzet ..... mindegy ....
AUDI CD-knle es a SOFWARE-knel ha sokaig vagdaljak a fejemhez, hogy lopas, illegalis, akkor legfeljebb nem masolom le, de nem is veszem meg .....
tobb penz jott be a kiadonak ....? nem.... es itt a lenyeg ..... ha meg tudom venni, es haszanlni is akarom komolyen akkor megveszem.... de ismerkedes celjabol, havi egszeri hasznalatbaol csak lemasolom ..... LOPOM ...... -
rii
nagyúr
en nem szoltam be senkinek nyiltan ..... akinek inge vegye magara ..... tamogassatok akkor az emes-t nyugodtan .... ebbol a penbol nem a te erdekedet fogja szolgalni, hanem az ellenfeleit fogja megprobalni kinyirni .... (free software, Java ....), es ez pedig pont hogy nem erdeke a szamtech tarsadalomnak ..... van egy ideologiai alapom. amiert nem ertek egyet azokkal az emnerekkel, akik otthonra megvesznek barmaly emes software -t .....
a lopas szot meg vagdald a fejehez minden veled szembenjovo szamitogepet hasznalo fejehez ..... -
rii
nagyúr
pl. 1998-ban en is nekilattam, ('97-ben a koliban volt egz RIADO, hogy jon a be'esa'a'a' ...), hogy csupa legalis progim legyen csak..... meg most is megvan a LEGAL_01 label -el rendelkezo CD-m....
de rajottem, hogy felesleges erolkodes, ha ugyse ellenorzi senki, es nagyon korulmenyes, nehezkes .....
amugy ha akarnak megcsinalhatnak hogy csak penzert vegyek meg a progikat, de nem teszik, mert igy terjed, is ismeri meg ''mindenki'', es igy jut el ahhoz, akinek modjaban all megvenni .... mert a cegvezetoenk az egyik alkalmazottja mondja, hogy milyen jo ez a tuzfal, es a cegvezeto erre az informacio hatasara megveszi ..... most akkor lopas volt ....? epphogy az hozta a bevetelt, hogy otthon ingyen hasznalta valaki ...... es megismerte .... ezert nem csinljak meg, hogy postai uton csak penzert lehessen megvenni ..... szerintem .... -
rii
nagyúr
''...................Uszítsd rám nyugodtan, ha ettől megnyugszik a lelkiismereted.....................''
en csak arra akartam uatlni, hogy 99,5%-ban mindenki warezolja a progikat, de senki nem orul, ha ezt a fejukhoz vagjak, mert nem tudnak mit tenni, de lehet meglenne a joszandek ...... -
rii
nagyúr
allj allj allj .... :)
''.......................De nem szeretném, ha a 17 év alatt nehezen összeküszködött házat és autót elveszteném ''szerzői és szomszédos jogok megsértése'' miatt............''
ha ilyen veszely fenyegetne, enb is megvennem a kindauuze-t, es en is shareware/freeware viruskeresot, es freeware progikat hasznalmnek .....
en csak azt mondom, hogy nem ertem azokat, akik hobbibol hasznalt kindauuze-t megveszik penzert, erre buszkek, kozben az emes meg csinlja azt ami spec nekem nem teccik .....
''.............Egy dohányos 1 hónap alatt elfüstöli 1 jogtiszta OEM Windows árát.
Akkor mi a drága?..............''
a dohanyosokat haggyuk..... kulon faj ..... en nem ertem oket ....
ramegy a penzuk, az egesseguk, bduosek lesznek, ez egesz testuk szamara borzaszto negativum ..... en mar sokszor utkoztem dohanyosokkal ..... oket - mint montam - haggyuk .....
szal ha penzt keresnek itthon a szgep-en, akkor en is megvennem ... a kindauuze 98 english-t nagyon birom .... ez van a secondarz iP 250 MHz-es gepemen .... meg persze DEBIAN SLINK, csak azalatt nincs net beconfigolva...... -
rii
nagyúr
a lopas szo kemeny .... hasznalj warez-t .....
a Visual Studio .NET -et szerzd meg ingyenesbe ..... meg a Campuson belul is penzes .... es nekem ezen kell tanulnom .....
itt keresem az Linux-os verzsont ...
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=22515&start=0#msg15[/L] -
rii
nagyúr
lopasrol sztem akkor KELL beszelni, ha penzkeresesre hasznalod ....
.... de akkor is a Photoshop 200-300E HUF-os ara meg egy vallakozasnak is kemeny ....
en meg ugy kezdetm el hasznalni a softwarekat, hogy otthoni felhsznalasra, tanulsra ingyenes volt .....
szivatni akarom a emes-t....
Linux-ot hasznalok ..... Debian Woody ....
azert a joghurtal nem lehet modellezni a software -ket, a warezolast. ....
ne mond senkire, hogy lop, mert most rad uszitsam az egesz forumot....? az egesz hazai szamitogeo hasznalokat.....? egesz M.O. lopja a software-ket ..... meg a vallalkozasokat is ......
nem eri meg megvenni..... en csak ezt mondom ..... -
rii
nagyúr
tudod ilzenkor egz kicsit osszeszorul a gyomrom ..... nem irigyseg.... csak en ebbol a penzbol ablakot fogok venni ....
mert az bezony 35-40 HUF....
op.r: 20-30e huf
vir.h: 5-10e huf
ha neked volt felesleges 40 HUF-od, akkor OK .... de sztem magyarorszagon nem sokan engdehetik meg, hogy szellemi termekekre, kezzel nem megfoghato termekekre kiadjon valaki penz....
USA-ban meg Nemet O-ban mas, mert ott a gep marhara olcso, ott inkabb a software jelent kihivast megvenni .....
de magyarorszagon meg a tehetosebb csaladoknak is szajhuzas megvenni egy 100-150 Ft-os gepet, ami 5 evenkent total nulla-t fog erni .... de 1 evenkent meg fejleszteni kell a szinten tartashoz ....
es akkor megvenni meg az op.rencert is. amit szinten mindig ujat kell venni ....
ha meg egy nagy jo rendszer lenne a kindauuze, es ha az emes egy tamogatast megerdemlo ceg, .... akkor megvennem, anyagilag tamogatnam ...... -
rii
nagyúr
megtisztelsz ..... ;]
kindauuze-ra akkor adnek ki pe'nzt, ha kest nyomnanak a torkomhoz .... addig sehova ......
sztem mind aki otthonra penze veszi meg a suttyau kindauuze-t, az nem tul bolcs .... de hat sajnos vannak ilyenek.... el kell oket visleni valahogy ..... csak az a nehez, mikor erre meg buszkek is ..... -
rii
nagyúr
legalabb PLS W->w .... a screenshot-ok lLinux-rol mar a [MSG #1]-ben azzaél kezdtemj, hogy a linux-ot at kene irni Linux-ra .....
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=21683[/L]
meg most is ugy van .... suttyo emes meg nagybetuvel ....... -
rii
nagyúr
van egy baratom, faxolni akar sz.gep-rol.... es a mostani behalt ..... azthiszem a winfax volt ...
kovetkezok lennenek a tiszteletteljes kerdeseim ....
[1.]
milyen faxolo programokat tudtok meg ..... linkekkel .... minel egyszerubb annal jobb ....
[2.]
mik a feltetelei a PC-s faxolasnak.... asszem fax-modem ... mar volt fax oda-vissza, ezt csak ugy keredezem .....
[3.]ha nincs internet kapcsolat, attol meg a PC tudja hasznalni a telefonvonalat....?
elore is tankeeeeeer ......
Aktív témák
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (2) (ELKELT)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest