Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
Caira talán még mindig jobb, mint Slim. Azzal szerintem még annyira sem tudnak bánni azok, akikhez random odakerül. Griffin az úgy okés...Torvald...pfff... akinek mellette nincs másik assaultja, sok sikert kívánok az óriási dps-hez egy kraken ellen!!! Jó karakter de nagyon tudni kell vele menni, én se szeretem annyira...nem tartom elég effektívnek a rakétákat.
Kala...hmmm...hát megint csak nem az a legegyszerűbb supp.Érdekes hétnek és megannyi lobby újrasorsolásnak nézünk elébe, maradjunk ennyiben

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- BestBuy topik
- GL.iNet OFF topik
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hobby rádiós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs