Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
Igen, első napos ,,vétel" volt. Összefarmoltam rá. Egyenlőre befejezem full szintre a sima Caira-t és utána akarok jobban elmerülni Quantum Caira-ba, de...
Hát nagyon más, mint a sima Caira. Biztos van jó technika arra, hogy miként érdemes gömbözni, de még vannak hiányosságaim. Mármint nem az, hogy annyira béne lennék, csak a sima Caira-hoz képest ég és föld a heal hatékonyságom. Solo heal valóban nehéz, én általában ha a szörny nem nehezíti meg a dolgom 2 tárból felszoktam tudni szedni emberkét....deee vele hiába gömbözök rájuk, nagyon lassan heal-i vissza az elesett társat és 800x odamegy a dög és beleüt még 2t... azt kezdem előlről. Vannak healek amik ugyebár inkább a ,,felszedés" ,,visszahozás" mesterei...úgy látom QCaira-val ez lehetetlen...ő inkább az életbentartás mestere lesz!!!
Új hozzászólás Aktív témák

- Synology NAS
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Gyúrósok ide!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Metal topik
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1000R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest