Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
John_Deere
tag
válasz
dargelot
üzenetére
8-0 mellett azt mondanám, konkrétan mindegy.

Nagyon semmivel se fogsz mellé. Ha már Stage 1-en harcolni kívánsz, érdemes a sebzésfelfogásra vagy sebzésre talentelni, ha nem akkor az evés gyorsaságára és futás sebességére, de szerintem így vagy úgy is sikeres leszel ilyen stattal.
De például Én eddig csak Góliáttal vagy Meteor Góliáttal játszottam, ott az armor regenerációra plusz bekapott sebzéscsökkentésre adtam. Vele a kődobálás skillt mellőzöm, viszont a többire adok, a lángra és a charge-ra leginkább, mellette fele annyira az ugrós skillre. Eddig bejött...Nem csak perket, perk-upgradet is lehet kapni szintlépéssel ill. napi belépéssel! Mondjuk, Nekem eddig főként a bronz-perkekre jött. De pl. vadászhoz vettem egy arany perket, mert szerintem a legközelebbi aranyperket fene tudja mikor kapom majd, addig meg nincs kihasználva a slot.
Új hozzászólás Aktív témák

- Arc Raiders
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Robotporszívók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- thrustmaster ts pc racer ferrari 488 challenge edition
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari.l 4g modem Érintőkijelző
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- AKCIÓ! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest