Hirdetés
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- talmida: Változások 2. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
John_Deere
tag
válasz
dargelot
üzenetére
8-0 mellett azt mondanám, konkrétan mindegy.

Nagyon semmivel se fogsz mellé. Ha már Stage 1-en harcolni kívánsz, érdemes a sebzésfelfogásra vagy sebzésre talentelni, ha nem akkor az evés gyorsaságára és futás sebességére, de szerintem így vagy úgy is sikeres leszel ilyen stattal.
De például Én eddig csak Góliáttal vagy Meteor Góliáttal játszottam, ott az armor regenerációra plusz bekapott sebzéscsökkentésre adtam. Vele a kődobálás skillt mellőzöm, viszont a többire adok, a lángra és a charge-ra leginkább, mellette fele annyira az ugrós skillre. Eddig bejött...Nem csak perket, perk-upgradet is lehet kapni szintlépéssel ill. napi belépéssel! Mondjuk, Nekem eddig főként a bronz-perkekre jött. De pl. vadászhoz vettem egy arany perket, mert szerintem a legközelebbi aranyperket fene tudja mikor kapom majd, addig meg nincs kihasználva a slot.
Új hozzászólás Aktív témák

- Ford topik
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Milyen routert?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Vlb 486 alaplap / overdrive 66 mhz proci/ Vlb tseng / 4x4mb simm
- ÚJ !! APPLE MacBook Air 13,6" Liquid Retina Apple M2 (8C/8C) / 16GB / 256GB - Magyar
- Apple Watch Series 6 40 mm GPS+Cellular 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Gigabyte ga-586atv socket 7 laplap/ mmx 233mhz procival/ 4x32mb edo/fpm Memóriával!
- Asus P5a-b Super socket 7 alaplap K6-2 500mhz processzoral!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest