Hirdetés
- talmida: My Art II.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
John_Deere
tag
válasz
dargelot
üzenetére
8-0 mellett azt mondanám, konkrétan mindegy.

Nagyon semmivel se fogsz mellé. Ha már Stage 1-en harcolni kívánsz, érdemes a sebzésfelfogásra vagy sebzésre talentelni, ha nem akkor az evés gyorsaságára és futás sebességére, de szerintem így vagy úgy is sikeres leszel ilyen stattal.
De például Én eddig csak Góliáttal vagy Meteor Góliáttal játszottam, ott az armor regenerációra plusz bekapott sebzéscsökkentésre adtam. Vele a kődobálás skillt mellőzöm, viszont a többire adok, a lángra és a charge-ra leginkább, mellette fele annyira az ugrós skillre. Eddig bejött...Nem csak perket, perk-upgradet is lehet kapni szintlépéssel ill. napi belépéssel! Mondjuk, Nekem eddig főként a bronz-perkekre jött. De pl. vadászhoz vettem egy arany perket, mert szerintem a legközelebbi aranyperket fene tudja mikor kapom majd, addig meg nincs kihasználva a slot.
Új hozzászólás Aktív témák

- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest