Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kalandor: Fred
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
tomcs
őstag
válasz
Dalai Láma #48 üzenetére
a bibliat nem ugy irtak hogy most izsak meghalt, leirjuk a datumot: idoszamitas elott.....
jo ideig bizony szajhagyomany utjan terjedtek es ott meg megvan a hajlam a ''felfele'' kerekitesre. mindamellett a biblia eleg jo tortenelmi forras, mar csak azert is mert mas nem nagyon van :)
mindamellett felig ugyan tortenelem de felig attol meg mese. arra valo hogy minden korok embereit erdekelje, elteritse a rossz utrol, stb. amikor nem volt rendorseg meg apeh meg kulonfele egyeb tobbe-kevesbe eroszakos szervezetek akkor a menny es a pokol igeretevel le7ett kordaban tartani a kor kevesbe muvelt embereit (nem pejorativ ertelemben, csak a tudomanyos szintre utalva!!) az ember mindig kereste az okokat, amig ezt nem tudta a tudomanyos eszkozokkel keresni (modellezes, kiserletezes, matematika, stb) addig ki kellett talalnia a magyarazatot (a tuzet a nagy szellem adta... torvenyeink az egy es mindenhato istentol vannak....) nem azt akarom mondani hogy ezert az egesz marhasag meg hogy nem jo semmire, mert a bibliaban leirt tortenetek es ''torvenyek'' tenyleg jok es jo lenne ha az emberek tartanak magukat hozza de ahogy a vilag valtozik a szemlelet is valtozik. a mai vilagban egyszeruen nincs helye ''szent'' iratok szo szerinti ertelmezesenek.
kicsit ide vag kedvenc scifim, a dune is. sajna meg ugy erzem nem vagyok olyan szinten olvasott mint szeretnek szal nem tudom van-e mas ami a temat boncolgatja de a dune lenyege a vallas, es szvsz 1 rossz pelda, hogy hogyan nem szabad -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Dalai Láma #48 üzenetére
''az sem azt gondolta, hogy 6x24 óra alatt ilyen sorrendben teremtette Isten a világot'' -- miért ne? ha egyszer ő a mindenható (eredetileg faszagyereket akartam írni, de az lehet nem tetszett volna pl. rii-nek, úgyogy maradtam ennél) :)
Aktív témák
- Mobil flották
- OpenMediaVault
- Hisense LCD és LED TV-k
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U Akció! 11.10.2025-ig kedvezménes, 130.000ft-os áron!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest