Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:30:38

LOGOUT.hu

A topikban hirdetni TILOS! A hirdetések helye a HA-n van.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2429) Flatron710


Flatron710
tag

Én már vagy 5 éve minden évben belekezdek-újrakezdem az EVE-et. A PVP része még most sem érdekel. ( egyszer vadászott le egy CODE-os "agymosott" játékos.Nem sok jót hallottam eddig róluk ) Tolta a rizsát, hogy így a törvény meg úgy a törvény és fizessek. Ugyan már. Mínusz egy Retriver több mint egy éve és ennyi. Catalyst vs Retriver 1:0
Legyen neki gyereknap. A fentiekből kiindulva egyik karakterem sem agyon skill-ezett. Nem is tartom magam profinak az EVE-ben. Mindig próbáltam valamire célirányosan tanulni, hogy jobban megismerjem a játékot és a benne rejlő lehetőségeket.

Most egy szépen fejlődő magyar cégben vagyok 0.0-ban. Rattolok néha carrierrel. Megvan a rent és a betevő is bőven. Egy alfa karakterrel, csak az unaloműzés miatt kb. 3 hónapja belekezdtem a "market PVP-be" Jita-n. 100 millió ISk kezdőtőkét adtam neki, amiből mára csináltam kb. 3 B vagyont. Nagy része ISK-ban és PLEX_ben tárolva. A többi a marketen van vagy egy konténerben várja a sorsát. Nem hajtok a game time kigazdálkodására. A főkarakteremet befizetem a többi alfással pedig csak "szórakozom"!

Néha elmegyek WH-ba data/relic-et vadászni. ( alfával ) Csak úgy bele az ismeretlenbe. Gyártok egy ismerőssel főleg T1-es dolgokat 10-20%-os margin-nal eladva. ( alfával ) Ismerkedem a BPO-BPC fejlesztéssel és kutatással. Bolygózom és bányászom.

Szeretnék még nagy tételben szállítani. ( hauling ) Csak a szállítás élménye miatt. Ha nem jön össze így jártam. A játék része.

Minden játékban vannak pro-k és noob-ok. Én ha valahol a kettő között tudok mozogni, akkor az nekem elég játékélmény! Nem rattolok super-el, mert nem kell. Nem járom a WH-t több 100 milliós hajóval, mert nem kell. Csak játszom a játékkal azon a határon belül amíg engem szórakoztat és leköt!

Egy számomra kedves régi ismerős, rutinos és öreg EVE-es játékos szavait idézve:

"Az EVE ne a második munkahelyed legyen, ahol kötelezően gyűjtöd a PLEX-et és az ISK-t. Játssz is vele, mert különben hamar megunod! "

Minden popzene a szexről szól. A rock arról, hogy akarod, a jazz arról, hogy csinálod, és a country vagy a western pedig arról, hogy bűnösnek érzed magad utána. -Robert Waldo Brunelle Jr. --- WoT/WoWs/War Thunder acc : Zolika_tm

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.