Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Aktív témák
-
GuMipOkE
senior tag
Sajna már pár fórumon végigtéptem a szám, de most már belefáradtam.
Nem vagyok egy mindentudás egyeteme, de olyan érveket hoztok fel az EU védelmében, ami a látszat szerint megállja a helyét, de a nagypolitika (ez az amiről nem beszélnek a TVben), a háttértények, és a makrogazdasági folyamatok teljesen mást mutatnak. Csak igen kis részét látjátok a valóságnak. Tipikusan olyan mondókátok van, amit az ember folyamatosan hall, ha Rtl klubot, tv2-őt vagy bármilyen tv csatornát néz, vagy ezekhez hasonló rádiót hallgat, újságot olvas. Ezek szépen megmondják, hogy hogyan gondolkozz. (birka nép...)
Ezek nemhogy felérnek egy ideológiai beöntéssel, de rengeteg információt elhallgatnak. Az EU-n belül is ugyanez van.
Meglepődve hallottam egy ismerőstől, hogy az oroszoknak vérremenő vitájuk van a jenkikkel az iraki háborúval kapcsolatban, és naponta több fontos esemény is van ezzel kapcsolatban. A románoknál, és a tőlünk keletebbre lévő országokban, de más (nem a jenki hegemóniába tartozó) országokban is az orosz - jenki vita van a hírek középpontjában. Tudniillik az oroszoknak szerződésük van az olajra Irakkal, az embargó megszűnésének esetére. Erről a hazai hírforrások kussolnak, de arról is, hogy az oroszok ott állnak/tak az iraki határ közelében teljes harcidíszben, és csak a legfelsőbb parancsra vártak a beavatkozást illetően.
Más tészta, hogy talán azért nem történt semmi, mert a jenkik megoldották a problémát egy egyezségel...
Részemről kiszálltam.
Aki akar olvasni e témában az értékes hozzászólásaim közül, :)) :DDD :DD :D
annak itt egy link:
[L]http://pohly.adatpark.hu/cgi-bin/forum/viewthread.php?fid=6&tid=337&page=2[/L]
remélem műxik
Praetor néven rohangálok.
És bocs attól akit véletlenül megbántottam!
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óra topik
- Milyen videókártyát?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- Roborock Q5 PRO robotporszivó (garis)
- G.SKILL Trident Z5 RGB 2x24GB DDR5 6400MHz CL32 - Gari 2034.09.08. -ig - Eladó!
- Philips Shaver Series 7000 (elektromos 3 fejű borotva)
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB megkímélt 83% akku 158 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest