Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Aktív témák
-
Elrood
őstag
válasz
Don Vittorio
üzenetére
Ha MÉG tovább olvasod, akkor olvashatod, hogy egy teológus azt modja, hogy a jelenések könyvét nem szabad a mai politikai/társadalmi helyzetre vetíteni.
Spanyol királyt meg kikiálltják antikrisztusnak, mert Spanyolország 11.-ént lépett be az EU-ba és van egy Sárkány nevű hajója. Ez szerintem egy eszement hülyeség.
Meg a 10 király hülyeséget próbálják kitalálni. Míg 10 tagú volt az EU, lehetett ezt szajkózni, de mikor 15 lett már kicsit alakítani kellett dumájukat:)
Világvége marhaságot már Pál elitélte anno... -
samson
tag
>>A nem nem jelentette volna feltétlenül azt, hogy nem leszünk tagok (új szavazás is képbe kerülhetett volne), viszont igen kellemetlen helyzetbe kerültünk volna a továbbiakban.
A NEM az azt jelentette volna, hogy 2004-ben nem csatlakozunk, hanem mondjuk legkozelebb 5-10 ev mulva, ki tudja. Ez a nepszavazas UGYDONTO, ezt most mar kb 20-adszor irjuk le.
Ha a szavazas sikertelen lett volna(azaz nincs meg a 25%), akkor lehetett volna uj szavazast kiirni, de ez kicsit necces...hiszen apr. 16-an Athenben szerzodesalairas van..., szoval odebbtolni mindent, es ez nem is biztos, hogy lehetseges. -
Don Vittorio
őstag
''HVG eheti száma: 97oldal ''Honnan jön az Antikrisztus?'' című írás, részlet:
'' ''Gazdaságilag jobban, spirituálisan viszont rosszabbul jár Magyarország, ha csatlakozik az Európai Unióhoz (EU)'' - foglalta össze a hazánk EU-csatlakozásával kapcsolatos álláspontját a HVG kérdésére Erika Grey amerikai fundamentalista neoprotestáns író és bibliakutató, az Antikrisztus székhelye című könyv szerzője. Grey és hittársai szerint azért tör szellemi romlás a csatlakozókra - így Magyarországra is -, mivel a csatlakozás meggyorsítja egy istentelen európai világhatalom kialakulását, amely aztán megerősödvén, a ''rövidesen megjelenő Antikrisztus székhelyéül szolgál majd''..... ''
Ekkora marhaságot még nem hallottam''''
Nyilván nem olvastad a Jelenések könyvét (Biblia vége). Kb. 110 éve, amióta az ún. pünkösdi mozgalmak elindultak és élnek, ismert ez a magyarázata-sejtése a végidő-próféciáknak. Kevesen tudják, de világszerte többen vannak ilyen pünkösdi keresztények, mint katolikusok. Az amerikai kontinensen nagyon sokan vannak, főként az USA-ban. Egyébként a klasszikus profetikus megfeleltetgetések szerint tényleg nem szerepel a Bibliában az antikrisztus emlegetése kapcsán az USA, sokkal inkább egy új nagy európai birodalom. (Az, hogy honnan fog származni, nem derül ki, tehát születése szerint akár amerikai is lehetne az antikrisztus.) Természetesen ezt nem kell elhinni (mert ez hit kérdése), de ez is egy vélemény, amit ráadásul világszerte elméletileg többen gondolnak, mint azt, hogy a pápa ''I'' földi helytartója, tehát ismerni éppenséggel nem árt. -
Kriza
őstag
Egyébként próbáltátok már, hogy begépelitek az eu-tanáziát egy keresőbe? Mondjuk a google-be??? Eléggé fura oldalakat is kiad! ;]
-
Elrood
őstag
Oroszok nem készülnek még az Unióba:)
HVG múlt heti számában érdekes dolgok vannak az EU jövőjéről:
Viták vannak arról, hogy meddig terjedjen az EU. Európa földrajzi határáig? Akkor a törökök és a oroszok most lehetnek e tagok? Mert területük csak kis %-ka fekszik az európa földrajzi határin beül.
Vagy esetleg a történelmi kapcsolatok alapján? Ilyen formán Izrael és Észak-Afrika is csatlakozhatna (ha akar persze). Ez persze nem kis feszültség forrása lehetne. Néhányan Kubát megkockáztatnák:) De ez erősen a jövő zenéje.
HVG eheti száma: 97oldal ''Honnan jön az Antikrisztus?'' című írás, részlet:
'' ''Gazdaságilag jobban, spirituálisan viszont rosszabbul jár Magyarország, ha csatlakozik az Európai Unióhoz (EU)'' - foglalta össze a hazánk EU-csatlakozásával kapcsolatos álláspontját a HVG kérdésére Erika Grey amerikai fundamentalista neoprotestáns író és bibliakutató, az Antikrisztus székhelye című könyv szerzője. Grey és hittársai szerint azért tör szellemi romlás a csatlakozókra - így Magyarországra is -, mivel a csatlakozás meggyorsítja egy istentelen európai világhatalom kialakulását, amely aztán megerősödvén, a ''rövidesen megjelenő Antikrisztus székhelyéül szolgál majd''..... ''
Ekkora marhaságot még nem hallottam:D -
LaBamba
csendes tag
Keopsz zseniális! :DDD
Dennek meg igaza van.
Én meg nem nyalok. :D
De tényleg. A nem nem jelentette volna feltétlenül azt, hogy nem leszünk tagok (új szavazás is képbe kerülhetett volne), viszont igen kellemetlen helyzetbe kerültünk volna a továbbiakban.
Egyébként én is igennel szavaztam. -
BRAAJEN
tag
OFF
Apropó! Hova lett McElek?
ON -
Atrox
tag
Na megyek informálodni a TV hiradásokból ha találok még ilyenkor valamit.
-
Elrood
őstag
Mivel szombaton nálunk eddig soha nem volt népszavazás, vagy parlamenti választás, ezért nincs összehasonlítási alapunk.
Azt is eltudom képzelni, hogy ma sokan dolgoztak, és mikor végeztek, úgy gondolták:
''Ááá fáradt vagyok, úgy is meglesz az igen, minek szavazásra menni''
Kérdésem: Mi volt a bajuk Április 13-mal? Vasárnap.... -
Protoss
senior tag
Ok. Tudom, holnap újra kell számolni az egészet! :DD
Ennyire ne legyünk már szkeptikusak. Ez a problem itt, ha valaminek utánna kell nézni az már meló, tehát inkább hőbörgök.
Bocs, nem akartam személyeskedni. De pár nem pártit megkérdeztem, hogy mennyire is nézett utánna dolgoknak és kiderült, hogy hát úgy hallottam volt a forrás. -
BRAAJEN
tag
Hurrá! :))
Számoljuk ujra a szavazatokat. -
Den
veterán
ügy döntő szavazás volt. ha nem lett volna azeredmény akkor az atyaúristen nem tudta volna elérni hogy csatlakozzunk
valszeg sokan éltek abban a hitben mint te ez is lehetett egyik oka az alacsony részvételnek.
ha már a birkánál tartunk. A birka megy amerre terelik, aki elment szavazni az viselkedett felelős állampolgárként, akár igennel akár nemmel szavazott, Aki nem ment el, mert hogy úgyis.... az viselkedett birka módon. -
-
Atrox
tag
A sok birka állampolgár elment erre a parasztvakításos szavazásra. Mintha ők döntenék el hogy belépjünk-e az eu-ba. Elmondtam már hogy kihirdették az ősszel hogy 2004-ben csatlakozunk, így ez a szavazás tök felesleg volt. Egyébként csatlakozás után rosszabb nem lehet csak jobb.
-
Dalai Láma
őstag
Nekem csak az a bajom, hogy nem 2,5 hónappal későbbre tették a szavazást. Így most még nem mehettem el! Pedig az én szavazatom is milyen fontos lett volna. Bár itt Pécsett nagyon magas volt -az átlaghoz képest- a részvétel, és sokkal több volt az igen is.
Ez van, mehetünk szunyálni, még van egy évünk a csatlakozásig, inkább majd akkor ünnepeljünk!
Jó éjt! -
Protoss
senior tag
Azért Vikitől nem volt szép, hogy amíg ők voltak hatalmon addig EU igen, utánna meg hát nem is olyan jó (pl.: jópár kvótát elfogadtak már akkor).
Ez csak népszerűség hajhászás.
Vagy a zöldpárt: hogy NEM. Legalább gondolnák át, nekik séróból nyomini kellen a keményebb környezetvédelmi előírások miatt az EU-t. De nem ebből is csináljunk párt politikát. -
BRAAJEN
tag
Pedig viktor ''igen''-nel szavazott.
-
Protoss
senior tag
Kimaradt: Aki nem vállalja a véleményét vessen magára :DD
-
Elrood
őstag
Kicsit el vagyok keseredve az alacsony részvétel miatt.....
-
janati
őstag
''Az alcsony részvételért Orbán Viktor a felelős''. Harsogják majd holnap a szoclib lapok-csatornák.
''Az igen legyőzte a kicsinyes pártpolitikai fanyalgást...'' - Kovács László
Ez egy európai megnyilvánulás volt... Én 46%-os részvételnél nem fröcsögnék ilyeneket a 2. mondatomban a köztelevízióban....
Na mindegy. Nemmel szavaztam, felvállalom, meglátjuk mi lesz. -
Protoss
senior tag
Kicsit zavarosak vagyunk néhányan:
pl.: Azért nem megyek el szavazni, mert úgyis nemmel szavaznék.
Legalább vette volna a fáradtságot.
Hát akkor most nagyon kemény volt. Mert így aztán se merre, de majd 3 év múlva elmondhatja, hogy ÉN meg mondtam. Hát már várom a pill mikor ezeket hallgatnom kell :(
''Jó fej'' volt Dávid Ibolya: Jobb kampány kellett volna! (Nem láttam a nagyon frankó Mdf-s kampányt se, de szinte semmiet se az Mdf-től:(
(A kampány tényleg szar volt, de az pofázzon aki tett valamit, hogy jobb legyen!!! ) -
Den
veterán
szvsz pont forditva. az általam ismert nempártiak mind elég harcosak, szal ők biztos elmentek szavazni, hátha bejön a nem, de ha nem is ők megpróbálták legalább. viszont sok olyan igen pártit ismerek aki úgy volt hogy igen de meglesz az nélkülem is. Szóval sztem még nagyobb az igen aránya
-
BRAAJEN
tag
Nem hinném, ha követted a tv-t a 4 parlamenti párt meg a fő manus
mind arra kérte a lakosságot, hogy igennel szavaljanak!
Mert érezték -akik tették-, hogy túl messze mentek az emberek megkavarásában.
Ez az eredménye. De már kicsit kezd sok lenni az ünneplésből!
Még nem az ''ujvilág partjait'' látjuk. -
BRAAJEN
tag
De aki nem ment el, az ''nem''-mel szavazott volna.
De nem merte vállalni. -
KEndre
HÁZIGAZDA
Hát elég kevesen voltunk. Akik ma nem voltak, azok vajon nem akarnak EU-polgárok lenni? Na mindegy, mi azért helyettük is szavaztunk.
-
Den
veterán
juhé, több mint 80%
-
Tibisz
aktív tag
Köszönöm mindenkinek aki vette a fáradságot és elment szavazni! :D
-
Megnyitom újra...
-
Bezártam a topikot. Holnap (ma) éjfélkor újra meg lehet nyitni.
-
Lomos
aktív tag
Hazigazdak, sztem tegyetek felre a topicot, mert orszaggyulesi valasztasnal is szoltak be weboldalaknak ilyenek miatt... :))
-
Kriza
őstag
Van EU-tanázia című könyv is. (lehet, hogy nem pont így írják) Erről nem hallott senki?
Persze ezt nem nyomatják úgy a TV-ben, rádióban, villamos oldalán :) , mint a csatlakozási reklámot! -
keopsz
HÁZIGAZDA
a 220 nemcsak Volt-ot, hanem oldalszámot is takarhat.. én itt tartok most. kicsit pihenek, van egy karfiolos-ügyem egy EU-s nemesítővel, de aztán belehúzok!.. hosszú még az este.. :DDD
-
Állj, te rog-nak írtad, h a bal-rog vicc 5%-a az, h balos, mert azok szoktak úgy reagálni, ahogy... A 95% szintén a bal-rog-ra vonatkozott, nem?
Viszont az ''úgy reagálás'' általános volt az 5%-ra nézve, nem?
Na, mind1, fáradt vagyok és csak kötözködöm, inkább megyek Rédon cikket (jajj, akarom mondani egérgolyó tesztet) írni... :P. -
keopsz
HÁZIGAZDA
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
az egyetlen nagyker, akivel még nem sikerült kellő gördülékenységet elérni, na, pont tőle jönnének a cuccok.. :))
-
keopsz
HÁZIGAZDA
az első 210 oldalt egész fürgén és frissen újraolvastam, és boldog vagyok, mint eldobott cigarettacsikk, ha pocsolyában landol.. :O
-
keopsz
HÁZIGAZDA
a népszavazás apropóján csináltam is magamnak egy új aláírást, eukonformot..
meg találtam a www.magyarország.hu-n (melyik is? :) ) egy penge kis képet:
(a felbontása a vészjósló 666*666-tól csak a hibahatár erejéig tér el (664*664)..)
[L]http://misc.magyarorszag.hu/images/eu/euigen_logo_d.jpg[/L]
(az aláírás közepén elhelyezkedő fekete lyuk szimbólum a fekete lyuk bt. hozzájárulása mellett lett felhasználva..) -
''a csatlakozással szembeni szkepszis okán a ballibek szoktak fikázni..''
Ellenben a szkepszisre nem vadul bólogató embereket ''leballibezni'' szokták a ''jobbok''. Pedig nem kell se bal-, se jobboldalinak lenni ahhoz, h lehessen pro és kontra érveket hozni.
Viszont ne általánosítsunk :P. -
Gyerekek, relax.
-
-
keopsz
HÁZIGAZDA
mert vége lesz nyilván az ország ''szenvedéseinek'', odaát a kánaán, semmi kétség, egy igennel minden probléma megoldódik.. én már be is iratkoztam cukrásztanoncnak, h idővel bealázzam az eredeti párizsi kockát, meg francia krémest. ajkaimon felragyog a mole-rúzs, és huncutul összekacsint a brüsszeli naplementével..
-
KovacsUr
addikt
Ne csináljátok már! Ma mindenkinek ilyen kötözködős kedve van? :(((
-
Atrox
tag
Ennek a szavazásnak is nagy értelme van. Már ősszel eldöntötték hogy 2004-ben csatlakozunk. Akkor most minek szavazni???
-
keopsz
HÁZIGAZDA
pontosan egy nap múlva már meglesz a végeredmény, a nép leszavazott, hogy az ügydöntés merre döntött, világos lesz, mint péter homlokának tündöklése hűvös tavaszi hajnalon..
ám addig még van elég idő, h kb. 3.5 oldal / perc sebességgel átfussuk az 5000 oldalas csatlakozási szerződés szövegét..
jó futást!
[L]http://www.kum.hu/eu/magyar/tartalomjegyzek.htm[/L]
Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest