Hirdetés

Aktív témák

• Folze

aktív tag

d(°_°)b - AIMEE MANN – Lost In Space (2002)

Jól elfáradtam. Az egész nap gitározgatással és próbával telt. A kis elődásról nincs mit mondani, majd ha meglesz a végleges verzió, úgyis le fogom írni. Annyit azért hozzátennék, hogy jól dolgozott a csapat, megértésben nem volt hiány, egymást egészítgettük. Sok kis apróság, mire minden a helyére kerül, szerintem nem is lesz ez olyan rossz…

Nagyon örültem a gitárnak. Egyszerű kis akusztikus, semmi extra, de nem is ez a lényeg. 10-12 éve elég sok kis dallam-szövevényt halmoztam fel. Dalok is születtek rendesen, együttes is volt, csakhát elkomolytalanodott az egész. Feleleveníteni most nagyon jól esett. Eszembe jutottak akkori dolgok, érzések törtek elő, meglehetősen elég mélyről, vagy talán csak egy távoli zúgból…

Önkifejezés. Az volt, mint most itt ez a performanszos ügy. Lázadtam a világ ellen, mások ellen, magam ellen. Miért is? Gyerekkori hibabecsúszás, külső környzeti változás, elégséges feltételekkel rám nézve. Elmúlt, de a nyomok megmaradtak. Ha érdekel, itt elolvashatod mekkora pusztítás is ment bennem végbe:

Bővebben: link

Aktív témák