Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Folze
aktív tag
d(°_°)b - AIMEE MANN – Lost In Space (2002)
Jól elfáradtam. Az egész nap gitározgatással és próbával telt. A kis elődásról nincs mit mondani, majd ha meglesz a végleges verzió, úgyis le fogom írni. Annyit azért hozzátennék, hogy jól dolgozott a csapat, megértésben nem volt hiány, egymást egészítgettük. Sok kis apróság, mire minden a helyére kerül, szerintem nem is lesz ez olyan rossz…
Nagyon örültem a gitárnak. Egyszerű kis akusztikus, semmi extra, de nem is ez a lényeg. 10-12 éve elég sok kis dallam-szövevényt halmoztam fel. Dalok is születtek rendesen, együttes is volt, csakhát elkomolytalanodott az egész. Feleleveníteni most nagyon jól esett. Eszembe jutottak akkori dolgok, érzések törtek elő, meglehetősen elég mélyről, vagy talán csak egy távoli zúgból…
Önkifejezés. Az volt, mint most itt ez a performanszos ügy. Lázadtam a világ ellen, mások ellen, magam ellen. Miért is? Gyerekkori hibabecsúszás, külső környzeti változás, elégséges feltételekkel rám nézve. Elmúlt, de a nyomok megmaradtak. Ha érdekel, itt elolvashatod mekkora pusztítás is ment bennem végbe:
Bővebben: link
Aktív témák
- Gamer PC - i5 / GTX 960/12 Gb Ram (Erősebb, mint a 1050 Ti!)
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- Wanbo Vali 1 Pro projektor
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest