Hirdetés

Aktív témák

• Folze

aktív tag

d(°_°)b - KOSHEEN - Kokopelli (2003)

Összeültünk páran, és beszélgettünk ezekről a dolgokról: mi is ez az egész, minek van értelme, és minek nincs? Hamar rájöttünk, hogy ennek az egésznek semmi értelme, de mivel itt vagyunk, nem is kevés pénzért, valamit okoskodunk:

- Csinálhatnánk egy ilyen vizes performanszt. A hidrogének lennének a fiúk, a lányok meg az oxigének, egyvalaki pedig amolyan istenszerű irányító. Kezdetben mindenki összevissza lenne, mozognánk mindenfelé. Egy kis idő múlva… Sőt az isteni irányító lehetne egy háttérhang… Szóval egy kis idő múlva jönne egy hang. Erre minden lány köré 2 fiú gyűlne, ugye H2O. Kis idő múlva másik hangra fiúk egy oldalra, lányok másikra. Nagyjából ennyi…
    - Ez nem is rossz, egy hét alatt meg vígan megcsináljuk.
    + De járjunk egy kicsit a főguru kedvében: legyünk 19-en, és akkor én leszek az isteni irányító.
    - Mi ketten megcsinálnánk a jelmezeket.
    - Hangokat esetleg tudnék kelteni…
    + Akkor én szintúgy összedobnék egy kis alapsztorit, ha nem gond.
    - Szerintem ez jó ötlet, mert megvallom őszintén, fogalmam sem volt, mi a francot kéne kezdeni ezzel az egésszel.
    + 6 lány, 12 fiú, meg én az irányító.

Ebben maradtunk. Le is adtuk a rendelésünket, mire van szükségünk. Nálam egy akusztikus gitár szerepelt. Remélem nem kértem túl sokat…

Aktív témák