Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsyl
aktív tag
Sziasztok!
Látom, nem nagyon pörög ez a fórum, de azért csak tennék egy próbát innen Debrecen környékéről.
Hétvégén szeretnénk Esztergomba kicsit kirándulni, mert sok-sok szép emlèk fűza a városhoz.
Valaki megtudná mondani, hogy jelenleg át lehet-e sétálni a hídon Párkányba, vagy ott is határ zár van?
Nem találtam infót erről sehol sem. Azt látom csak, hogy Szlovákia még nem igazán partner az oltási kártya elfogadása terén
Köszönöm előre is az infót! -
e=mc²
őstag
Nem régen vettem házat Táton, és szükségem lenne olyan szakember(ek)re, akiket nyugodt szívvel tudtok ajánlani, és _tényleg_ jók:
tetőcsere tervben van a következő két évben - ács
fűtésrendszer, gázkazán karbantartásra - gázszerelő
ásott kút tisztításhoz, esetleges mélyítéshez - kutas
hatalmas diófa kezeléséhez, karbantartásához - alpinista faember
lakatosmunkákhoz - lakatos
hulladékok, lomtalanításhoz, udvar kiürítéshez - bárki aki elviszi
térkő lerakáshoz - térköves
melléképületek felújításához - kőművesköszi, üdv,
-
jupp008
senior tag
válasz
Thunderzolee #2395 üzenetére
Esztergom és környéke...
Nade igaz ami igaz nincs nagy pörgés itt. -
-
hhenry
őstag
Sziasztok! A topikban lévőket kérdezném,hogy nem bánnák-e ha a topikot átneveznék,Dunakanyar és környéke adok-veszek beszélgetekre
-
Sziasztok!
A jövőben kérjük a topikban meghirdetett termékeket-szolgáltatásokat mindenképpen a Hardverapróra feltölteni és onnan lehet belinkelni a topikba, köszönjük! -
-
-
jupp008
senior tag
válasz
DrDobos #2386 üzenetére
Hi,
közvetlen a Híddal szemben: Mediterraneo
Esztergomban a legjobb. -
DrDobos
őstag
Hali! Esztergomban vagyunk, tudnátok ajanlani egy jo ettermet?:)
-
Drughi
addikt
Sziasztok!
Segítséget szeretnék tőletek kérni.
Ismeri valaki az alábbi céget:
Álomszuszék.hu webáruház / Frank BEDS KFT ( 2509 Esztergom, Vasút sor 2-4 )?Ismeri Őket vagy a termékeit valaki?
Ágyat szeretnék rendelni Tőlük, de mivel nyíregyázi vagyok nem adott a személyes vásárlás lehetősége.
-
ph2012
senior tag
válasz
Thunderzolee #2382 üzenetére
Köszi a részletes választ. Mennyi a cafetéria? Ha jól emlékszem nem írtad le.
Köszi.
-
facebook.com/livitadortakft/photos/suzukioperator/?type=3&theater
Ez a gyártósori operátorok hirdetése a Facebookon.
A Suzuki önmagában nem hirdet, csak a https://karrier.suzuki.hu oldalon.
A munkabér a linken látszik, jelenleg az újakat nettó 155-165-el veszik fel a szerelőüzembe.
Feltétel a 8 általános. Autóipari, illetve egyéb, a vállalat által elfogadott szakmunkás bizonyítványok plusz 5ezer Ft-ot érnek.
Ha érettségi is van, akkor ellenőrnek raknak, ha nincs, akkor sima sori dolgozónak, vagy targoncavezetőivel az alkatrész-kiszállítókhoz. Esetleg egyéb gépkezelőivel adott gépkezelő posztokra.
Próbaidő három hónap, ez idő alatt nem ajánlatos betegszabadságra menni, de az időarányos szabadságolást igyekeznek kiadni. Próbaidő letelte után 10ezer Ft emelést adnak, egy év után még 10ezeret (ha jól emlékszek), illetve 3 vagy 6 hónap letelte után egyszeri 30ezret is még pluszba (ez amolyan motiváció akar lenni, h ne számoljon már le mindenki az első héten).
Az új szerelőüzemi dolgozók ha betanulnak egy állást, nemtudom hány tízezer Ft-ot kapnak még, szintén egyszeri juttatásként.
(De ezeket elmondják jelentkezéskor.)
A 13. havi általában egy teljes havi plusz bért jelent, és december elején utalják.Ha Livitásként jelentkezel, akkor felújított, illetve új építésű szállásokon ingyen szállás 2-3-4 ágyas szobákban (pároknak kétágyas saját szobás lehetőséggel - tetőtéri apartmanokban, akár Suzukira néző ablakkal), napi háromszori étkezéssel, és hétvégenkénti hazautazási támogatással (85%) a lakóhely és Esztergom között.
Munkaruhát természetesen adnak, és a távolabbi szállásokhoz céges busz is jár, ill. két szomszédos szállóról sétálva 15, illetve 30 perc a gyár.Ha nem Livitásként jelentkezel, csak "sima" Suzukisként, akkor nem kapsz szállást, és csak napi egyszeri meleg-étkezést adnak (délben ebéd, vagy este nyolckor vacsora - délutános műszakban). Ezek a fő étkezési szünetek fél órásak egyébként.
Utazási támogatást sem adnak, mert fel sem vesznek, ha nem olyan helyen laksz, ahonnét van céges busz.
(Egomiaknak is van egyébként céges busz.)Keddenként van felvétel; akár Suzukisként, akár Livitásként jelentkezel, egységesen kilenckor kezdődik a tesztírás, érdemes előbb érkezni, és a portáról bekísérnek.
Mérnök alap-fizetéseket nem ismerem, akiket ismerek irodán, azokat pozíciótól függően egyéni ajánlatokkal vettek fel. Cégautót, utazási támogatást, lakbértámogatást, egyéb juttatásokat itt is, akárcsak más cégeknél, ki lehet harcolni, de ezek nem szerepelnek a hirdetésekben.
Ha jelentkeznél, légyszíves jelezz nekem, mert van egy ajánlási program, ha én ajánlok mérnököt, akkor 100ezret kapok az ajánlott személy után (ha legalább fél évig a vállalat alkalmazásában marad), illetve egyéb munkatárs ajánlása után is kapok 50ezer Ft-ot. Kell hozzá egy nyomtatvány, és előre le kell adnom bent, mielőtt jelentkeznél.
Ezt értelem szerűen elfelezhetjük.Ha én ajánlak be, akkor csak Suzukisként vesznek fel, Livitásként nem működik az ajánlási program.
A vállalatnál tavaly volt egy nagyobb bérfejlesztés, h a nettó ~140ezres kezdő béreket feljebb tornázzák, ebből lett most a ~160ezres. A vállalatnál nem januárban szokott béremelés lenni, hanem a májusban esedékes fizetéssel együtt adják meg visszamenőlegesen. Várható ismét egy nagyobb emelés, mert egyrészt a kormány is emelt 10ezret a minimálbéren, másrészt az összes környékbeli, főként Suzukinak beszállító cégnél 180-200ezres nettókkal veszik fel az embereket; ráadásul tavaly a dupláját, plusz nagyarányú Cafeteria emelést kért eredetileg az üzemi tanács annak, amit végül megadtak.
Ha Livitán keresztül jössz, és nem bírod a Suzukit, akkor nem kell visszamenned oda ahonnét jönnél, a Livita kapásból átirányít az egyik szomszédos céghez (a környék szinte összes nagyobb cégéhez is ők a munkaerő-kölcsönzők).Azt hiszem mindent leírtam.
-
ph2012
senior tag
Tisztelt Esztergomiak!
Nem tudnátok nekem megírni, hogy a Suzuki gyárban mennyit keres egy fizikai és egy mérnöki dolgozó? Nettóban és bruttóban. Nincs információtok erről? Keresgéltem az interneten de nem találtam friss cikket.
Nagyon köszönöm a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- i5 8500/ 16GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ Win11 ready/ garancia/ ingyen foxpost
- ÚJ GAMER PC // INTEL i5-12400F // 32GB RAM DDR5//AMD 6700XT //1TB SSD //2 ÉV GARANCIA
- Voodoo 3 (Hibás)
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Celsius H770 15.6" FHD IPS Xeon E3-1505M v6 M2200 32GB DDR4 512GB + 1TB HDD magyar vbill ujjlolv gar
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest