- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spirit
őstag
Sziasztok! Esti tagozatos felnőtt gimnáziumba jártam tavalyig, és év végén osztályzóvizsgával sikerült befejeznem a gimnázium 12. osztályát, de az őszi érettségiből már kicsúsztam.Idén májusban kellene vizsgáznom, de mivel iskola nélkül vagyok, nem tudom merre, hova kellene jelentkeznem vizsgára.Elméletileg tudtommal bármilyen suliba lehet jelentkezni,de szeretnék egy felnőtt gimibe, talán más a tanárok hozzáállása is a vizsgához,mint a normál nappali tagozatosoknál. Azt már kiderítettem,hogy a jelentkezési határidő februátr 15, úgyhogy sürget az idő.Sajnos a volt felnőtt sulimba nem mehetek vizsgázni,mivel a volt magyartanárom volt olyan kedves, és direkt kibuktatott(személyes probléma) 2x is, és 3-adszorra sikerült a 12-et befejeznem, mire végre más tanárt kaptam.
Tehát mi a menete, hova érdemes mennem. Várom a tapasztalatokat, ajánlatokat
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest