Hirdetés

Aktív témák

• művésznő4

senior tag

Elnézést, ez a mostani bejegyzés nem lesz túl izgalmas egy külső szemlélőnek. Inkább saját magamnak szól. Pár kusza gondolat az elmúlt időszakban felhalmozódott blogtémákról... :U

Egyre jobban idegesít, hogy le vagyok maradva önmagamtól.... :(((

- Tervezem, hogy írok:

* arról a bizonyos témáról, ami már nagyon nyomja a szívemet és kikívánkozik belőlem...:B + képek!
    * régebben beszéltem pár szót a vásárlásról és az itthoni eladók modoráról...:U Ezzel kapcsolatban is lenne pár gondolatom. + egy konkrét dolog, amit május óta kinéztem magamnak, de egyszerűen sehol sem kapok a boltokban...:( + képek!
    * a nevemről is írtam egy kis bejegyzést...mármint nem a nick-ről, hanem az igaziról. szerintem érdekes. (igaz, még nincs begépelve, egyelőre a füzetemben tárolom :) )
    * kicsit bővebben a pályázatról, amire szeptemberben nevezek Vilmával és egy másik osztálytársammal.
    * a pesti élményekről. A Wictorékkal, és egyéb fontos személyekkel való találkozásról..... :B:B + képek belinkelése
    * a szerelmi életemről (a mostani, múlt és a jövőbeliről egyaránt :B)
    * sulikezdés, munka, pályaválasztás
    * egy ma történt esetről, amiben rájöttem, hogy jobban ragaszkodom a kiskori tárgyaimhoz, mint gondoltam volna *.*
    * és végül, hogy összeállítom Csemikének az ezer éve megígért zenei válogatást, amilyet ő csinált múltkor nekem :C

Aktív témák