- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Aktív témák
-
művésznő4
senior tag
Elnézést, ez a mostani bejegyzés nem lesz túl izgalmas egy külső szemlélőnek. Inkább saját magamnak szól. Pár kusza gondolat az elmúlt időszakban felhalmozódott blogtémákról...
Egyre jobban idegesít, hogy le vagyok maradva önmagamtól....
- Tervezem, hogy írok:
* arról a bizonyos témáról, ami már nagyon nyomja a szívemet és kikívánkozik belőlem...
+ képek!
* régebben beszéltem pár szót a vásárlásról és az itthoni eladók modoráról...Ezzel kapcsolatban is lenne pár gondolatom. + egy konkrét dolog, amit május óta kinéztem magamnak, de egyszerűen sehol sem kapok a boltokban...
+ képek!
* a nevemről is írtam egy kis bejegyzést...mármint nem a nick-ről, hanem az igaziról. szerintem érdekes. (igaz, még nincs begépelve, egyelőre a füzetemben tárolom)
* kicsit bővebben a pályázatról, amire szeptemberben nevezek Vilmával és egy másik osztálytársammal.
* a pesti élményekről. A Wictorékkal, és egyéb fontos személyekkel való találkozásról.....+ képek belinkelése
* a szerelmi életemről (a mostani, múlt és a jövőbeliről egyaránt)
* sulikezdés, munka, pályaválasztás
* egy ma történt esetről, amiben rájöttem, hogy jobban ragaszkodom a kiskori tárgyaimhoz, mint gondoltam volna *.*
* és végül, hogy összeállítom Csemikének az ezer éve megígért zenei válogatást, amilyet ő csinált múltkor nekem
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- LTE frekvenciák
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged