Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Tökéletes töketlenség
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-!
Aktív témák
-
művésznő4
senior tag
Ezt már vagy egy hete beakarom rakni. Pontosabban, amióta ez az aláírásom és a skype személyes üzenetem is...
Igenis van olyan fiú az apádon kívül, aki nem csap be, aki hercegnőmnek hív, aki smink nélkül, kócosan is szeret, aki ágyba viszi a reggelidet, segít, ha valamit nem tudsz, és mindezek közben nem néz hülyének; nem használ ki, izgul érted, ha elmész valamerre... Igen, létezik ilyen férfi...
[2011.03.17. 22:28:26]
Drakoo: mi ez a kiírás amúgy?
Réka: okom volt ezt kiírni.
megláttam valahol, elolvastam és minden sorában, részében valahogy egy fiúra ismertem...
Drakoo: ?
Réka: egy fiúra, aki "álmosfejes" képet kért tőlem....aki előtt merek smink nélkül, álmos és fáradt fejjel is webcamerázni, akit nem zavar az sem, ha kócos a hajam...
Drakoo:
Drakoo: jajj egyemmeg
Drakoo:
Réka: ...egy fiú, aki "kis bolyhos nyuszitappancsnak" hív...vagy mindig valami kedves jelzővel illet...
...egy fiú, aki mindig őszinte velem és aki olyan dolgokba avatott be, amilyenbe még senki mást azelőtt...
...egy fiú, aki ágyba hozná nekem a reggelit és tudom, hogy folyton kényeztetne...aki megmasszíroz, ha fáj a derekad és szerenádot ad akár a telefonba is, ha hiányzol neki ...egy fiú, aki mindig mindenhol ott terem és segít, anélkül, hogy kioktatna, még akkor is, ha idősebb és sokkal jobban ért mondjuk a számítástechnikai dolgokhoz (: ...
...egy fiú, aki képes elutazni a városodba és elmenni hozzátok, még akkor is, ha a családja egy nagyon nehéz eset és tisztában van vele, hogy nem biztos, hogy elfogadják és megkedvelik őt, ha elmegy, de mégis bevállalja, csak hogy láthasson és velem legyen 1 napocskát...
...egy fiú, aki nem használ ki és olyannak szeret, amilyen vagy...önmagadért szeret és nem érdekből...és a hibáidat és gyengeségeidet is elnézi
...aki mindent szeret rajtad: a szemedet, a szádat, a hajadat...de még azt is, ahogy beszélsz , nevetsz...vagy csak ahogy ránézel...MINDENT!
...az egész lényedet, természetedet, kisugárzásodat, egyéniségedet...
...egy fiú...aki nagyon, nagyon félt és izgul érted, ha elmész és védő karjai, féltő szemei nem óvhatnak meg ilyen messziről...
...akinek minden egyes perc kínzó fájdalom nélküled...és számolja a másodperceket, hogy mikor láthat végre újra...
...ha csak 2 percre is...de legalább átölelheted...érezheted az illatát egy kis ideig
...aki több smst- küld és többször felhív téged, mint a barátaid és a családod együtt véve, ezzel is kifejezve szeretetét...aggódását..féltését...
...akinek minden megnyilvánulásából csak a gyengédség érződik feléd...
...és hogy nagyon szeretne veled lenni...
igazán veled...
és átölelni....megcsókolni
hát ezért a kiírás
megismertem egy ilyen fiút...
és úgy éreztem, ráillik a leírás...
nem bírtam megállni, hogy ne rakjam ki...ezek a sorok annyira hozzám szóltak...megszólítottak.Hát így született a mostani aláírásom. Örülök, hogy megoszthattam!
(a leírtak mind valós dolgokon alapszanak )[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG STRIX Geforce RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X 384bit
- Dell 5570. i5-6.gen működő alapgép (laptopösszerakó) )
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest