Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Aktív témák
-
művésznő4
senior tag
Nnna!
Van pár dolog, amit még mindenképp szeretnék a mai napba belesűríteni. Viszont utána sincs megállás...
- Blogolok
- Most már nincs több kifogás. Ivettnek ha törik, ha szakad végre válaszolok az emailjeire. Nem ártana...így majd' fél év után...
- Befejezem a tanulást
- Pü-kre válaszolok
- Zuhanyzok + stb...
- Lefekszem, elalszok- Tegnap sikerült befejeznem az Adáshibát. Pontosabban ma...ma hajnalban. Negyed négykor olvastam el az utolsó sorokat és még mindig nem voltam álmos. Hihetetlen..
Bezzeg máskor... 19 ó-kor már alig bírom nyitva tartani a szememet. xD
- Ma megkaptam végre azt a virágos hajpántot, ami után száz ezer hsz-sal ezelőtt epedeztem.
Annyira szééép! Úgy örülök neki! Hála érte a Húgomnak, hogy rátalált és megvette nekem. Persze, otthon azért ki kellett neki fizetnem..
De egyáltalán nem volt drága ahhoz képest, hogy régen milyen elképesztő árakért láttam ilyeneket.
Csináltam benne pár fotót, de a hajamtól sajnos nem annyira látszik..
Azt hiszem, holnap lefotózom csak úgy simán, magában is.- Apa megint kiborított a mai viselkedésével. Mármint a VELEM való viselkedésével. Levegőnek néz, türelmetlen velem szemben, nem hallgat meg, nem figyel rám, stb...
Mindegy, ezt most nem fejtem ki... Majd legközelebb.
- Nem meséltem még, hogy Árontól kaptam a héten egy DvD-t kölcsön.
Azt mondta, hogy ő nagyon szereti ezt a filmet és múltkor valahogy a kezébe akadt. Fogalma sincs, hogy, de egyszer csak én ugrottam be neki róla!
Azt mondta: "Ezt a filmet látnia kell mindenképp Rékának!"
Úgyhogy elhozta nekem.
Bármeddig nálam maradhat, lényeg, hogy nézzem meg, mert állítólag nagyon nekem való. Tele verssel, szerelemmel, romantikával...ááááh...
Még ezer éve láttam belőle néhány részletet, de már szinte semmire sem emlékszem belőle, úgyhogy jó lesz újra nézni. Alig várom! ^^ Csak lenne már végre egy szabad hétvégém...
- Jövőhéten szalagavató + próbák. Szörnyű zsúfolt hetem lesz. Majd mesélek róla bővebben.... Jó sok dolgom lesz megint.
Holnapra tervezek valami érdekeset.
Ma szerettem volna bejegyzést róla, de már nagyon elszaladt az idő és nem akarom ennyire elnyújtani a vasárnap estét... így is későn kerülök ágyba.
A végére ezt szántam. ....Reagálva Wic bejegyzésére.
Amit írtam a topicban, azt komolyan is gondoltam...remélem, tudod!<3
Jó éjszakát, Emberpajtás!
Aktív témák
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- Szuper áron dobozos új Asus Vivobook Pro /i5-11300H/16 GB/512SSD/3K OLED
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest