- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gerner1
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
művésznő4
senior tag
Nnna!
Van pár dolog, amit még mindenképp szeretnék a mai napba belesűríteni. Viszont utána sincs megállás...
- Blogolok
- Most már nincs több kifogás. Ivettnek ha törik, ha szakad végre válaszolok az emailjeire. Nem ártana...így majd' fél év után...
- Befejezem a tanulást
- Pü-kre válaszolok
- Zuhanyzok + stb...
- Lefekszem, elalszok- Tegnap sikerült befejeznem az Adáshibát. Pontosabban ma...ma hajnalban. Negyed négykor olvastam el az utolsó sorokat és még mindig nem voltam álmos. Hihetetlen..
Bezzeg máskor... 19 ó-kor már alig bírom nyitva tartani a szememet. xD
- Ma megkaptam végre azt a virágos hajpántot, ami után száz ezer hsz-sal ezelőtt epedeztem.
Annyira szééép! Úgy örülök neki! Hála érte a Húgomnak, hogy rátalált és megvette nekem. Persze, otthon azért ki kellett neki fizetnem..
De egyáltalán nem volt drága ahhoz képest, hogy régen milyen elképesztő árakért láttam ilyeneket.
Csináltam benne pár fotót, de a hajamtól sajnos nem annyira látszik..
Azt hiszem, holnap lefotózom csak úgy simán, magában is.- Apa megint kiborított a mai viselkedésével. Mármint a VELEM való viselkedésével. Levegőnek néz, türelmetlen velem szemben, nem hallgat meg, nem figyel rám, stb...
Mindegy, ezt most nem fejtem ki... Majd legközelebb.
- Nem meséltem még, hogy Árontól kaptam a héten egy DvD-t kölcsön.
Azt mondta, hogy ő nagyon szereti ezt a filmet és múltkor valahogy a kezébe akadt. Fogalma sincs, hogy, de egyszer csak én ugrottam be neki róla!
Azt mondta: "Ezt a filmet látnia kell mindenképp Rékának!"
Úgyhogy elhozta nekem.
Bármeddig nálam maradhat, lényeg, hogy nézzem meg, mert állítólag nagyon nekem való. Tele verssel, szerelemmel, romantikával...ááááh...
Még ezer éve láttam belőle néhány részletet, de már szinte semmire sem emlékszem belőle, úgyhogy jó lesz újra nézni. Alig várom! ^^ Csak lenne már végre egy szabad hétvégém...
- Jövőhéten szalagavató + próbák. Szörnyű zsúfolt hetem lesz. Majd mesélek róla bővebben.... Jó sok dolgom lesz megint.
Holnapra tervezek valami érdekeset.
Ma szerettem volna bejegyzést róla, de már nagyon elszaladt az idő és nem akarom ennyire elnyújtani a vasárnap estét... így is későn kerülök ágyba.
A végére ezt szántam. ....Reagálva Wic bejegyzésére.
Amit írtam a topicban, azt komolyan is gondoltam...remélem, tudod!<3
Jó éjszakát, Emberpajtás!
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest