Aktív témák

• művésznő4

senior tag

Nnna! :) Van pár dolog, amit még mindenképp szeretnék a mai napba belesűríteni. Viszont utána sincs megállás...

- Blogolok
    - Most már nincs több kifogás. Ivettnek ha törik, ha szakad végre válaszolok az emailjeire. Nem ártana...így majd' fél év után...:U
    - Befejezem a tanulást
    - Pü-kre válaszolok
    - Zuhanyzok + stb...
    - Lefekszem, elalszok

- Tegnap sikerült befejeznem az Adáshibát. Pontosabban ma...ma hajnalban. Negyed négykor olvastam el az utolsó sorokat és még mindig nem voltam álmos. Hihetetlen..:N Bezzeg máskor... 19 ó-kor már alig bírom nyitva tartani a szememet. xD

- Ma megkaptam végre azt a virágos hajpántot, ami után száz ezer hsz-sal ezelőtt epedeztem. :B :D Annyira szééép! Úgy örülök neki! Hála érte a Húgomnak, hogy rátalált és megvette nekem. Persze, otthon azért ki kellett neki fizetnem..:U De egyáltalán nem volt drága ahhoz képest, hogy régen milyen elképesztő árakért láttam ilyeneket. :)
    Csináltam benne pár fotót, de a hajamtól sajnos nem annyira látszik..:(
    Azt hiszem, holnap lefotózom csak úgy simán, magában is.

Virágos hajpánt

- Apa megint kiborított a mai viselkedésével. Mármint a VELEM való viselkedésével. Levegőnek néz, türelmetlen velem szemben, nem hallgat meg, nem figyel rám, stb...:U Mindegy, ezt most nem fejtem ki... Majd legközelebb.

- Nem meséltem még, hogy Árontól kaptam a héten egy DvD-t kölcsön.

Cyrano de Bergerac

Azt mondta, hogy ő nagyon szereti ezt a filmet és múltkor valahogy a kezébe akadt. Fogalma sincs, hogy, de egyszer csak én ugrottam be neki róla! :Y Azt mondta: "Ezt a filmet látnia kell mindenképp Rékának!" :Y Úgyhogy elhozta nekem. :D Bármeddig nálam maradhat, lényeg, hogy nézzem meg, mert állítólag nagyon nekem való. Tele verssel, szerelemmel, romantikával...ááááh...:B:D Még ezer éve láttam belőle néhány részletet, de már szinte semmire sem emlékszem belőle, úgyhogy jó lesz újra nézni. Alig várom! ^^ Csak lenne már végre egy szabad hétvégém...:U

- Jövőhéten szalagavató + próbák. Szörnyű zsúfolt hetem lesz. Majd mesélek róla bővebben.... Jó sok dolgom lesz megint. :(((

Holnapra tervezek valami érdekeset. :) Ma szerettem volna bejegyzést róla, de már nagyon elszaladt az idő és nem akarom ennyire elnyújtani a vasárnap estét... így is későn kerülök ágyba.

A végére ezt szántam. ....Reagálva Wic bejegyzésére.
    Amit írtam a topicban, azt komolyan is gondoltam...remélem, tudod! :U <3

Jó éjszakát, Emberpajtás! ;] ;)

Aktív témák

Hirdetés