Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az újkori csalók.......
- Zoolee19: Egy Biztonsági őr kalandos útja 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
klepto
addikt
Lehet GRATULÁLNI, immáron 1.5 órája kezemben van az érettségi bizonyítvány
Immáron én is Érett Magyar Állampolgár vagyok
Magyar: 2
Történelem: 3
Matematika: 2
Biológia: 4
Földrajz: 4 -
klepto
addikt
válasz
babycortez #921 üzenetére
Ott vagyok
Egyébként sikerült remélem, 5 oldalt írtam, amiből 2 csont nélkül megvan
A többinél valszeg rontottam, de mindent levezettem, még ha rosszúl is, akkor isA 2-es fixen, de talán még a 3-as is megvan
-
klepto
addikt
válasz
babycortez #916 üzenetére
Hát tényleg csak reménykedni tudok, mert az idei nappalis matek nekem nehéz volt, a tavalyi estit meg nem tudom, hogy mi volt
-
klepto
addikt
válasz
babycortez #906 üzenetére
Jó pihenést neked
-
klepto
addikt
válasz
babycortez #903 üzenetére
Mi 2-kor kezdtünk ma is, és holnap is kettőkor kezdünk, és 4 óra van rá adva. Ha este 8 fele itt leszel, addigra már én is ráérek, és fent leszek
De akkor figyeldd majd a chat-hu-t, oda is fellépek este 8 körül. az ottani nicem: !klepto -
klepto
addikt
válasz
babycortez #900 üzenetére
Én szerencsére nyelvből nem érettségizek, nekünk még nem kötelező, csak azoknak, akik jövőre érettségiznek.
Egyébként én a kötelezőek mellé (magyar, töri, matek) a biológiát, és a földrajzot választottam a szabadon választható tantárgyak közül -
klepto
addikt
válasz
babycortez #895 üzenetére
Bizony kevés a lány, ez inkább hardver oldal, és kevés lány ért, vagy akar foglalkozni a számítógéppel a bekapcsoló gomb megtalálásán kívűl
Egyébként én is a társaság miatt ragadtam itt -
klepto
addikt
válasz
babycortez #892 üzenetére
Ok. majd szólj itt, hogy sikerült a reg, holnap már én is szabadabb leszek, ha végzek az írásbelivel
Majd ott folytatjuk a csevegést -
klepto
addikt
válasz
babycortez #888 üzenetére
A chat.hu nekem jó, ott regisztrálva vagyok szintén klepto névvel
-
klepto
addikt
válasz
babycortez #884 üzenetére
Itt igen!
A PH!-n fontos szabályok vannak a topicon belüli hozzászólásokkal kapcsolatban azért, hogy ne legyen átláthatalan káosz az egész. És ez, így van rendjén. Te még nem tudhatod a szabályokat, engem viszont megbabonáztál, és elfelejtettem a házirendet -
klepto
addikt
válasz
babycortez #879 üzenetére
Le sajnos
de igaza van
Viszont mentségemre legyen mondva, te vagy az első nőszemély, aki itt a PH!-n a csetelés bűnébe vitt
[Szerkesztve] -
klepto
addikt
válasz
babycortez #869 üzenetére
Ha nem sikerült volna, akor haljanak meg csak ők
Te ksi hamisJobb lesz félni tőled
-
klepto
addikt
válasz
babycortez #863 üzenetére
Csak egy rövid időre
Egyébként mi jót főztél? -
klepto
addikt
válasz
babycortez #861 üzenetére
Itt vagyok, mondd kedves
De lassan megyek hamikázni (még nem vagyok elég kövér), közben bámulom az x-altákat, majd leülök picit matekozni...
-
klepto
addikt
válasz
babycortez #857 üzenetére
Nálunk is igen követelték, és nekem is az osztályfőnököm a magyar tanárom, de én elblicceltem valamennyit
Sajnos sem kedvem, sem időm nem volt rá. Párat elolvastam a kötelezők röviden című könyvben, de nem mindet
-
klepto
addikt
válasz
babycortez #854 üzenetére
Akkor te gondolom elolvastad az összes, kb.: 60 kötelező olvasmányt
-
klepto
addikt
válasz
babycortez #848 üzenetére
Hát majd meglátjuk, hogy a tanároknak hogy fog tetceni
Ezekszerint te is most érettségizel, csak nappalin? Milyen lesz a magyar szóbeli vajonOtt is lesz egy irodalmi, és egy nyelvtan rész, és tételt kell húzni? Mi van ha az Irodalom része nem fog menni?
-
klepto
addikt
válasz
babycortez #842 üzenetére
Jaj te kis magányos
Ha kívánod, élőben is megvígasztalhatlak -
klepto
addikt
válasz
babycortez #835 üzenetére
Szia Baby
Én megnyugodtam, úgy érzem, hogy a jegy tanárfüggő, de min. 3. max 4. lesz
Még nem nyugodtunk meg, most van a para a matek miattAz alapból a gyengéim közé tartozik
-
klepto
addikt
Nem
Az elsőt
Nekem az tünt a legkönyebbnek
Belevettem Petőfit, Kölcseyt, és még 2 másik költőt, és összesen vagy 8 versről beszéltem, de csak pár sort idéztem összesen. Kölcseynek a Himnuszát is érintettem futólag
És azért nem az utolsót választottam, mert ott ki volt kötve, hogy egy szabadon választott 20.sz.-i magyar próza bemutatása. Én a magyar kikötéstől ijedtem meg, és le is blokkoltam. Egyből az első témára mentem rá némi gondolkozás után. Pedig utólag a Gyászról is tudtam volni írni, függetlenűl attól, hogy nem olvastam, viszont több órán át beszéltünk róla
[Szerkesztve] -
klepto
addikt
A ProHardver közösségének tisztelettel jelentem, az irodalom írásbeli érettségit sikeresen teljesítettem
-
klepto
addikt
válasz
babycortez #796 üzenetére
Neked is Puszi BABY
-
klepto
addikt
válasz
babycortez #790 üzenetére
Igen, mindenképp
Itt a helyem köztetekörömöm és bánatom mindíg megosztom veletek
-
klepto
addikt
válasz
babycortez #788 üzenetére
Jó taktika, ezt megfogadom, köszi
-
klepto
addikt
válasz
babycortez #785 üzenetére
Ez megindokolnád, hogy miért?
Ha beleszövöm a szövegbe, akkor hülyén néz ki, hogy külön sorba írom... -
klepto
addikt
válasz
babycortez #783 üzenetére
De verselemzésnél azért muszály idézni, az már más tészta, hogy előre írom az idézet 1-2 sorát, és azt magyarázom fél oldalon, vagy elkezdem magyarázni, és beleszúrom, hogy a versben ez így jelenik meg
Én attól tartok, hogy nem lesz szabad téma, csak regény elemzés, bemutatás, és pont olyan lesz, amit nem olvastam. Azért a 3 év alatt volt kb. 50-60 kötelező olvasmány; azért megnézném, hogy ki emlékszik az összesre, és pláne, hogy kinek volt ideje elolvasni munka, vagy gyerek mellett az összes kötelező olvasmányt -
klepto
addikt
válasz
babycortez #773 üzenetére
Ezt, hogy érted? Nem kaptuk meg a tételeket, csak találgatások
És miért bánjunk csínján az idézetekkel
[Szerkesztve] -
klepto
addikt
Na most kezdek izgulni; holnap én is érettségizem
Nem tudja valaki, hogy mi várható? Nem szivárgott ki valami infó véletlenül -
klepto
addikt
Nálunk a matek, biosz, és a töritanár iszonyat jó fej! A töritanárunk művésztanár, jelent már meg verseskötete, a matektanárunk meg nyugdíjas kisegítő tanár, akinek kivételes érzéke van a tanításhoz! A biosz meg alapból szakmamaszerető, és jól magyarázó tanár. Biológiát választottam az egyik szabadon választott érettségi tárgynak, és azt csak a tanár iránti tiszteletemből választottam!
-
klepto
addikt
Én a Petőfit választanám, de sajnos nem most, hanem Május 24-énn írom majd az írásbeli érettségit. Kíváncsi leszek, hogy akkor mi lesz
Remélem a szabadonválasztott téma egy 20. századi mű bemutatása, elemzése, mert akkor megvan, hogy miből írnék: a Godotra várva című regényből
Viszont nekünk a magyartanárunk azt mondta, hogy az irásbeli érettségi min. 4 oldalnak kell lennie. Hát a verselemzésből, hogy lehet 4 oldalt írni
Új hozzászólás Aktív témák
- Célegyenesben a Yettel TV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Facebook és Messenger
- Kuponkunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- További aktív témák...
- Kioxia 256GB NVMe SSD 2230-as méretben 51% és 83% közötti kondíciókkal 6db van
- Új! AKCIÓS! 4K DDR5 AM5 RYZEN 5 7600X 12x5.3Ghz RTX 4070 12GB GDDR6X 1TB M.2 4TB HDD 32GB Gamer PC
- LG UltraGear 32GQ85X-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- LG 27UP650P-W IPS Monitor! 3840x2160 / 5ms / 60Hz / FreeSync
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS3 Játékok 2000Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest