Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
klepto
addikt
Én a Petőfit választanám, de sajnos nem most, hanem Május 24-énn írom majd az írásbeli érettségit. Kíváncsi leszek, hogy akkor mi lesz
Remélem a szabadonválasztott téma egy 20. századi mű bemutatása, elemzése, mert akkor megvan, hogy miből írnék: a Godotra várva című regényből
Viszont nekünk a magyartanárunk azt mondta, hogy az irásbeli érettségi min. 4 oldalnak kell lennie. Hát a verselemzésből, hogy lehet 4 oldalt írniHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
Nálunk a matek, biosz, és a töritanár iszonyat jó fej! A töritanárunk művésztanár, jelent már meg verseskötete, a matektanárunk meg nyugdíjas kisegítő tanár, akinek kivételes érzéke van a tanításhoz! A biosz meg alapból szakmamaszerető, és jól magyarázó tanár. Biológiát választottam az egyik szabadon választott érettségi tárgynak, és azt csak a tanár iránti tiszteletemből választottam!
Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
-
klepto
addikt
Na most kezdek izgulni; holnap én is érettségizem
Nem tudja valaki, hogy mi várható? Nem szivárgott ki valami infó véletlenülHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
Majd holnap kiderül
Tippek vannak, de azok...
Amiket én hallottam: Katona, Szózat, Mikszáth, Madách, ezek a legvalószínűbbek, de ezt a kérdést én már reggel feltettem, és senki nem mondott semmit, vagy ide sem bagózottHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
Akkor megnyugodta
Nekünk azt mondta az osztályfőnökünk, aki a magyar tanárunk, hogy aki 4 oldalnál kevesebbet ír, annak elolvasás nélkül bevésik a karót
Hiába, most szabadult az egyetemről, és mi voltunk az első osztályaHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
Vagyis ha 50 sor alatt van az érettségi dolgozat, akkor a helyesírás kötelezően értékelhetetlen, vagyis egyes, de az irodalom (fogalmazás) jegy attól még lehet ötös is? Jól értem
Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz babycortez #773 üzenetére
Ezt, hogy érted? Nem kaptuk meg a tételeket, csak találgatások És miért bánjunk csínján az idézetekkel
[Szerkesztve]Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz babycortez #783 üzenetére
De verselemzésnél azért muszály idézni, az már más tészta, hogy előre írom az idézet 1-2 sorát, és azt magyarázom fél oldalon, vagy elkezdem magyarázni, és beleszúrom, hogy a versben ez így jelenik meg
Én attól tartok, hogy nem lesz szabad téma, csak regény elemzés, bemutatás, és pont olyan lesz, amit nem olvastam. Azért a 3 év alatt volt kb. 50-60 kötelező olvasmány; azért megnézném, hogy ki emlékszik az összesre, és pláne, hogy kinek volt ideje elolvasni munka, vagy gyerek mellett az összes kötelező olvasmánytHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz babycortez #785 üzenetére
Ez megindokolnád, hogy miért?
Ha beleszövöm a szövegbe, akkor hülyén néz ki, hogy külön sorba írom...Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz babycortez #788 üzenetére
Jó taktika, ezt megfogadom, köszi
-
klepto
addikt
válasz babycortez #790 üzenetére
Igen, mindenképp
Itt a helyem köztetek örömöm és bánatom mindíg megosztom veletekHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
Hogy írsz puskát, amikor még tudni sem lehet, hogy mi lesz
Én abban bízom, hogy lesz vers, vagy olyan tétel, aminek a szövege megtalálható a szöveggyüjteménybenHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz babycortez #796 üzenetére
Neked is Puszi BABY
-
klepto
addikt
A ProHardver közösségének tisztelettel jelentem, az irodalom írásbeli érettségit sikeresen teljesítettem
-
klepto
addikt
Nem
Az elsőt
Nekem az tünt a legkönyebbnek
Belevettem Petőfit, Kölcseyt, és még 2 másik költőt, és összesen vagy 8 versről beszéltem, de csak pár sort idéztem összesen. Kölcseynek a Himnuszát is érintettem futólag
És azért nem az utolsót választottam, mert ott ki volt kötve, hogy egy szabadon választott 20.sz.-i magyar próza bemutatása. Én a magyar kikötéstől ijedtem meg, és le is blokkoltam. Egyből az első témára mentem rá némi gondolkozás után. Pedig utólag a Gyászról is tudtam volni írni, függetlenűl attól, hogy nem olvastam, viszont több órán át beszéltünk róla
[Szerkesztve]Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz babycortez #835 üzenetére
Szia Baby
Én megnyugodtam, úgy érzem, hogy a jegy tanárfüggő, de min. 3. max 4. lesz
Még nem nyugodtunk meg, most van a para a matek miatt Az alapból a gyengéim közé tartozikHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz babycortez #842 üzenetére
Jaj te kis magányos
Ha kívánod, élőben is megvígasztalhatlakHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz babycortez #848 üzenetére
Hát majd meglátjuk, hogy a tanároknak hogy fog tetceni
Ezekszerint te is most érettségizel, csak nappalin? Milyen lesz a magyar szóbeli vajon Ott is lesz egy irodalmi, és egy nyelvtan rész, és tételt kell húzni? Mi van ha az Irodalom része nem fog menni?Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
-
klepto
addikt
válasz babycortez #854 üzenetére
Akkor te gondolom elolvastad az összes, kb.: 60 kötelező olvasmányt
-
klepto
addikt
válasz babycortez #857 üzenetére
Nálunk is igen követelték, és nekem is az osztályfőnököm a magyar tanárom, de én elblicceltem valamennyit Sajnos sem kedvem, sem időm nem volt rá. Párat elolvastam a kötelezők röviden című könyvben, de nem mindet
-
klepto
addikt
válasz babycortez #861 üzenetére
Itt vagyok, mondd kedves
De lassan megyek hamikázni (még nem vagyok elég kövér ), közben bámulom az x-altákat, majd leülök picit matekozni...Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz babycortez #863 üzenetére
Csak egy rövid időre
Egyébként mi jót főztél?Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz babycortez #869 üzenetére
Ha nem sikerült volna, akor haljanak meg csak ők
Te ksi hamis Jobb lesz félni tőledHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz babycortez #879 üzenetére
Le sajnos de igaza van
Viszont mentségemre legyen mondva, te vagy az első nőszemély, aki itt a PH!-n a csetelés bűnébe vitt
-
klepto
addikt
válasz babycortez #884 üzenetére
Itt igen!
A PH!-n fontos szabályok vannak a topicon belüli hozzászólásokkal kapcsolatban azért, hogy ne legyen átláthatalan káosz az egész. És ez, így van rendjén. Te még nem tudhatod a szabályokat, engem viszont megbabonáztál, és elfelejtettem a házirendetHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
-
klepto
addikt
válasz babycortez #888 üzenetére
A chat.hu nekem jó, ott regisztrálva vagyok szintén klepto névvel
-
klepto
addikt
válasz babycortez #892 üzenetére
Ok. majd szólj itt, hogy sikerült a reg, holnap már én is szabadabb leszek, ha végzek az írásbelivel
Majd ott folytatjuk a csevegéstHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz babycortez #895 üzenetére
Bizony kevés a lány, ez inkább hardver oldal, és kevés lány ért, vagy akar foglalkozni a számítógéppel a bekapcsoló gomb megtalálásán kívűl
Egyébként én is a társaság miatt ragadtam ittHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz Cathfaern #898 üzenetére
Én pont a szóbvelitől félek kevésbé, mert ha nem is tudok valamit, majdcsak kidumálom magam valahogy Főleg, ha az elnök is elnézi, vagy félrenézi, hogy mellébeszélek, és a szaktanár sem akar velem példát staatuálni
-
klepto
addikt
válasz babycortez #900 üzenetére
Én szerencsére nyelvből nem érettségizek, nekünk még nem kötelező, csak azoknak, akik jövőre érettségiznek.
Egyébként én a kötelezőek mellé (magyar, töri, matek) a biológiát, és a földrajzot választottam a szabadon választható tantárgyak közülHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz babycortez #903 üzenetére
Mi 2-kor kezdtünk ma is, és holnap is kettőkor kezdünk, és 4 óra van rá adva. Ha este 8 fele itt leszel, addigra már én is ráérek, és fent leszek
De akkor figyeldd majd a chat-hu-t, oda is fellépek este 8 körül. az ottani nicem: !kleptoHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz babycortez #906 üzenetére
Jó pihenést neked
-
klepto
addikt
válasz babycortez #916 üzenetére
Hát tényleg csak reménykedni tudok, mert az idei nappalis matek nekem nehéz volt, a tavalyi estit meg nem tudom, hogy mi volt
-
klepto
addikt
válasz babycortez #921 üzenetére
Ott vagyok
Egyébként sikerült remélem, 5 oldalt írtam, amiből 2 csont nélkül megvan
A többinél valszeg rontottam, de mindent levezettem, még ha rosszúl is, akkor is A 2-es fixen, de talán még a 3-as is megvanHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
Lehet GRATULÁLNI, immáron 1.5 órája kezemben van az érettségi bizonyítvány
Immáron én is Érett Magyar Állampolgár vagyok
Magyar: 2
Történelem: 3
Matematika: 2
Biológia: 4
Földrajz: 4Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs