Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azazello-
senior tag
válasz
szatocs
üzenetére
azért érettségiztem le informatikából, hogy kapjak pontot. tehát érettségiztem.
viszont ha valóban jár az 5-ös informatikáért az ECDL bizonyítvány, akkor szeretném azt is megszerezni valahogyan. Csak az a kérdésem, hogy hol kell ezt intézni? Normál esetben nektek sulitokban, ha jól értem, de nálm az a gond, hogy már nem vagyok iskolás pár éve, csak kiegészítő érettségi vizsgát tettem egy tatárgyból. -
Azazello-
senior tag
válasz
szatocs
üzenetére
én utólagosan érettségiztem le csak informatikábol, mert kellett a pont a felvételihez. OKÉV-es vizsga, és a Neumannba kellett mennem vizsgázni. Állítólag az eredményemért és az igazolásért az OKÉv központjába kell bemennem 2 hét múlva.
Ezek szerint akkor majd ott kell intéznem? -
[HUN]Zolee
őstag
válasz
szatocs
üzenetére
nem úgy értm a 10%-ot, hanem hogy a szóbeli két részből áll. tétel és szituáció. Na mi van akkor ha a tételből elérek 5 pontot a szituációnál pedíg csak 1 et. akkor összesen van 6 pontom. összpont 33. Így a szóbelinél összpontszám 10% megvan, de szituációs résznél nem érem el a szituációra adható pontok 10%-át.
Remélem így már érthetőbb. -
emitter
őstag
Én is tele vagyok a bme-vel, ki nem állhatom az elméleteket, itt meg jószerivel csak az van.. még 1-2 félévet kihúzok, jön egy kis ösztöndíj, meg szoctám rulez
közben keresgélek mindenfelé, hogy később hol tudnék elhelyezkedni - sztem valami szakmunkás dolgot keresek, pl. asztalos, esztergályos, ilyesmi, azt mondják mostanában ezek hiányszakmák, van h jobban fizetnek, mint a diplomás mérnökállások
mert ugye mindenkinek tömték a fejét az elmúlt években, h diploma nélkül elveszett ember vagy, oszt' senki nem tanul kétkezi szakmát
és én inkább azt csinálom, amit szeretek, így adja magát, h még 4 év padban ülés helyett inkább dolgozom..
Jucus87: miért, külföldön milyen a helyzet? -
norbiphu
őstag
Tényleg regények vannak a megoldókulcsban. Mindegy most az az 5 sor amit írtam a költőkről nem kavar sok port. Kicsit változatasabbá teszi. Szerintem.
Sok sikert mindenkinek a törihez!
Holnap 11-kor számomra véget ér erre a hétre ez az érettségi nevű dolog szerencsére.
[Szerkesztve] -
Invoker
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Okos Otthon / Smart Home
- 1995. január 5.
- Arc Raiders
- Gumi és felni topik
- Gyúrósok ide!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

közben keresgélek mindenfelé, hogy később hol tudnék elhelyezkedni - sztem valami szakmunkás dolgot keresek, pl. asztalos, esztergályos, ilyesmi, azt mondják mostanában ezek hiányszakmák, van h jobban fizetnek, mint a diplomás mérnökállások