Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz #81999360 #1242 üzenetére
Én vettem egy giftet a minap, sokezer pozitív értékeléssel rendelkező eladótól, de nem tudtam aktiválni ("already redeemed"), úgyhogy most várok a visszajelzésre és a supportra.
Mindenesetre nekem többet nem éri meg a pénzem potenciális elvesztését az a kis árkülönbség, úgyhogy inkább hanyagolom a G2A-t.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz tomsolo #1244 üzenetére
Tudom, persze, ráadásul a játék steames árához képest kb. 400 forintot nyertem (volna), így meg lehet, hogy bukok párezret. Sajnos tanulópénz, de mégsem 10k... :S
(#1245) ooooobi
Én sem biztosítással vettem, de azt mondta a support, ha 5 nap múlva (még annyi van hátra a ticketemből) sem reagál az eladó, akkor lehet kérni refundot.[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz vorosmarti #1378 üzenetére
Igen, erre gondoltam, de nekem sem jött be...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz kalozhun100 #1670 üzenetére
Gyakorlatilag bárhol gombokért megkapod, annyit megérdemel.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz kalozhun100 #2335 üzenetére
Hát mit ír ki a vásárlás előtt? Ha a teljes árat, akkor értelemszerűen a válasz: nem.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz kalozhun100 #2341 üzenetére
C'est la vie!
Ha szereted, támogasd a fejlesztőket! -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz kalozhun100 #2343 üzenetére
Nem használhatod máshol, a Steamből úgyis bármikor elő tudod halászni.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Crypt of the NecroDancer megjelent a GOG-on is!
Nem, nem annyira best buy (az ára miatt, nyilván), de fun cím, és ez már DRM-mentes.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
GOG-on akció, a Heroes of Might and Magic III Complete 2.79 EUR, DRM free.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz sultansmith #3134 üzenetére
Nem, ez nem a HD, de a HDpatch ugyanúgy alkalmazható rá (pl. widescreenre), ami pedig ingyen van.
Szóval az Armageddon's Blade és a Tge Shadow of Death is benne van!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Rayman Origins 4.59 EUR, DRM-mentes.
Igen jó értékeléseket kapott platformer, local coopban is játszható (ha valakinek ez szempont ) -
BomiBoogie
MODERÁTOR
Fallout 4 előrendelés van valahonnan megbízható helyről steames árnál olcsóbban, vagy nem érdemes kockáztatni?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz laceszgamer #8923 üzenetére
Illetve lehetőség szerint giftet nem szabad venni, vagy csak védelemmel.
Én tavaly vettem védelem nélkül giftet, nem tudtam aktiválni (már aktivált volt).
Kértek mindenféle fotót, hogy valóban nem sikerült aktiválni és nem volt meg a fiókomon előtte, de végül, kb. 1 hónap után visszakaptam a pénzt.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz maddionmax #9211 üzenetére
Én is megvettem gond nélkül a PS-t 4.8-ért, köszi a tippet!
A BL2 GOTY nem volt meg, mert hiányzott a Collectors Edition Pack (wth?), de úgy látom, az úgyis csak skineket ad, ellenben 3.99 EUR-ért vesztegetik.
Outfit the character of your choice with new heads and skins in the Collector’s Edition Pack. This pack also includes the Contraband Sky Rocket Grenade.
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
A Humble Store-ban a Grim Fandango Remastered csak 2 EUR, steames és DRM-free is, szerintem nem volt még ilyen olcsó.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Ez most valószínűleg egy triviális kérdés, de ugye a kulcsos oldalakról (nem Steam, nem Humble Store, nem Origin, uPlay stb.) vásárolt játékok árából is részesülnek a fejlesztők (hiszen valahogy a kulcsokat ezek az oldalak is megvették), maximum kisebb arányban, jól gondolom?
Bár persze, az arányokat nem tudjuk, a Steam valószínűleg többet leszed, mint mondjuk a Humble (bár ma már ez sem biztos... ).
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz [Prolixus] #12126 üzenetére
Köszi mindhármótoknak!
Akkor tehát, ha támogatni szeretném a fejlesztőt (elsősorban indie címekre gondolok), akkor a legjobban teszem, ha mondjuk megveszem a Humble Store-ból.
Ez lett volna csak a kérdésem, mert nem akartam abban a hitben lenni, hogy a kulcsos oldalról is támogatom, de csak kisebb összeggel. Mint írtátok, ez valóban nincs így.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Elnézést, én tényleg csak azért vetettem fel, mert sokszor támogatnám/támogatom az indie fejlesztőket egy-egy vásárlással, és mielőtt megvettem volna a játékot egy ilyen kulcsos oldalon, elgondolkodtam, vajon ezzel nem ártok-e inkább?
Az itt leírtak megerősítettek, hogy inkább fizetek kicsit többet, de valóban oda jut a pénz, ahova szánom. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
BIOSHOCK ON STEAM: If you already own BioShock, BioShock 2, or Minerva’s Den on Steam, the remastered version for the corresponding title will automatically show up in your Steam library as a separate game. You can expect to see the remastered titles begin rolling out in Steam libraries starting at 3pm PT on September 15, 2016 (find out what time that is in your timezone[www.thetimezoneconverter.com]). Once it shows up, you can choose to install the original version or the remastered version.
Én még nem látom.
Szerk.:
De igen, csak valamiért az Infinite-ből is kerestem a Remastered változatot.[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Nem volt még 27 EUR alatt, a Humble Store-ban jelenleg ennyi.
Szerintem viszonylag sikeres cím, nem biztos, hogy ennél nagyobb akciót kap ősszel.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz cskamacska #12548 üzenetére
Én is úgy látom, rájött a Steam, hogy fizetünk mi többet is, és nincsenek már olyan 80-90%-os akciók, mint régebben. Shame on us!
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Dilikutya #12554 üzenetére
Mondjuk én leginkább indie címeket veszek, mert az AAA-szintű játékokra végképp nem lenne időm (nem, mintha az indie-re lenne ), és azokat meg azért nem G2A, Kinguin és társaitól, hanem Steamről meg Humble Store-ból (vagy a fejlesztő oldaláról, ha van ilyen), hogy támogassam a fejlesztőt.
Ez mondjuk néha nehéz, amikor látom a kulcsoldalon, hogy 300 forint, és Steamen akciósan 3000...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz myckey #12559 üzenetére
Aztán ilyen apróságok, mint, Oddworld: New 'n' Tasty 6,8+Bastion 3,74 + Limbo 1,99 :
Ezekért mindenképp megéri, bár az OddWorld kicsit még drága, de máshol sem volt olcsóbb, illetve a mai napon a Chrono.gg-n 6.50 USD, akinek ez kicsit jobban esik, mint az EUR.
Igen, a Chrono.gg legit oldal, már én is vásároltam tőlük többször, nem volt gond.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz Heavyrain #12565 üzenetére
Köszi!
Az eddigiek mellé sikerült behúzni a Teslagrad, Hotline Miami és Van Helsing: Final Cut címeket is.(Mondjuk annyira nem tudom, mi a gyakorlati haszna a GOG Connect-nek, hacsak nem annyi, hogy DRM-mentesen tudsz játszani, és/vagy, ha a Steam egyszer befuccsol, a játékaid 1/100-ad része megmarad.
(#12566) myckey
Amúgy életemben nem vásároltam még HStoreból.Szerintem nem rossz, egyrészt, ha Monthly előfizető vagy, lejön még 10%, illetve választásod szerint a vásárlásod 5%-a hozzáadódik a Wallethez, ami pedig a következő vásárlásból lejön. Illetve a vásárlás összegének 5%-ával választható charityt is támogatsz (jó, tudom, akkor miért nem adom nekik az egészet, de így legalább ők is kapnak olyanoktól is, akik "csak úgy" nem jótékonykodnának.
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Én meg van, amit Steamre veszek meg, pedig már megvan GOG-on, ezzel is támogatva a fejlesztőket meg a gyűjtőszenvedélyemet.
(#12581) cskamacska
Nyilván senkinek sem logikusak az ilyen vásárlásai, te sem gondolod, hogy ez olyan, mint a tej meg a kenyér, hogy csak azt veszem meg, ami elfogy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest