Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
válasz adrian360 #26851 üzenetére
Sajnálom, hogy egy vásárló embert ilyen szinten lekorlátoznak a cégek.
Egy újabb pofon, hogy nem a miénk a játék, hiába vesszük meg.
Nem játszottam vele, de amennyire én tudom mások véleménye alapján bőven nem ér meg ennyi kínlódást.
De remélem összejön neki valahogy.[ Szerkesztve ]
-
wanted5
őstag
válasz fcbarca #26854 üzenetére
én itt venném meg a helyedben [link]
Nincsenek régiókorlátozások, ubin beaktiválod és kész. De igazából nem is értem minek vesződsz ennyit vele. Én nagy Heroes fan vagyok, de a 7 talán a legszarabb rész, ami eddig készült. Az 5-6 bőven felülmúlja. A helyedben - annak fényében, hogy mennyire ellehetetlenítettek a magyar nyelvű verziótól - már régen lekaptam volna a kalóz öbölből...
Ford Focus MK2,5 - 1.6 101hp
-
csaba951
veterán
válasz wanted5 #26856 üzenetére
Ugye nem nézted, hogy ez Ukrajnából aktiválható-e?! Mert NEM!
Steam gift - nem fog menni a más-más régió miatt.
Fórumtársak: Látszik, hogy nagyon segítőkészek vagytok, de nem értitek meg ezt a régiókorlátozás problémát, így használhatatlan tanácsokat adtok. Ez olyan, hogy akkor se tudod megvenni/használni ha hajlandó vagy érte kifizetni a "nyugati" árat. Egyszerűen azért, mert úgy döntött a kiadó, hogy neked ilyen nem lehet! Mert csak.
-
csaba951
veterán
Railway Empire;-85%;5,99 GBP
Most rekord alacsony áron. -
bullseye
addikt
Valkyria Chronicles 4, 25 USD eddig legolcsóbban asszem.
TotalBiscuit refje van benne, hadd jusson valami a családnak, ha valaki megveszi.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
micafighter
nagyúr
válasz csaba951 #26859 üzenetére
Steam regiovaltas nem lenne megoldás a forumtarsunknak? Nekem magyar steam fiókom van, mikor kimentem Kínába fél évre régió váltást kértem, kínai régióba rakták a fiókom, aztán hazajöttem és egyenlőre úgy van még mindig kínai régióban, eddig semmi gond nem volt.
És úgy tudom a steamen vett uplay játékok a steam régió alapján aktiválják magukat, legalábbis most kínai steam fiókkal aktiváltam az ingyenes for honort, es Kinai/orosz régiós lett aktiválva az uplayemen, pedig minden steam nélküli uplayes játékom magyar régiós.
-
Tomi0703
addikt
Hali!
Aki vett amazonról SW BF 2-őt, az, hogy vette meg? Online game kódra ment vagy az instant access-re (direct to account)?
Még 1 hónapja vettem meg, akkor 7,5 dollár volt még, de nem jött semmi kód és nem is látom sehol. Instant access-es van nekem. Kérte vásrláskor, hogy adjam meg az Origin nevemet. Megadtam, azt hittem egyből ott lesz a játék a könyvtárban, de nem. Átállítottam a régiómat is US-ra, de semmi változás. Ezt az Amazon Games & Software Downloader-t meg nem engedi feltelepíteni...
Valami ötlet? Nem tudom, ha írok a supportnak ők tudnak-e ezzel valamit kezdeni, mivel ugye kamu usa cím van megadva (igaz létező, mer valami kávézó címe). Most ahogy nézem van 4,5 dollárért is, az online game kódos... -
aktív tag
válasz sto1911 #26870 üzenetére
Digital Items alatt Post-Launch Product Code mellett van a kód: link
A kódot Originen kellett beváltani.
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
huskydog17
addikt
Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration -> 9,00 euró (-82%)
Shadow of the Tomb Raider összes kiadásra -55%
GMG12 kuponnal még 12%-ot le lehet csípni az árból.
Fallout 4 Game of the Year Edition -> 14,89 euró (-75%)
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
echterion
nagyúr
válasz Executioner #26875 üzenetére
Hűha, vigyázz, ki nem forduljon a szemed a helyéről, kár lenne értük...
Instant access-nél ugyan várhat kódot egy évig is, de ezt mintha már írtam volna.[ Szerkesztve ]
-
beef
őstag
Nem tudom volt-e már?
GMG-n a VIP menüben:
- 15% kedvezménykód
- Injustice £1.99
- 12 játék nagyobb kedvezményekkel
- a lista alján egy Holiday Sale Mystery Bundle £1 + 100% kód hozzá, azaz ingyen.
(ez sajnos tegnap este eltünt, lehet lesz még, nekem Dragon Rising-et adott még).A Bundles menüben Mix 'n' match:
- ha összeválogattál 5 játékot az egészet £5-ért kapod meg. -
W.Wilson
aktív tag
válasz echterion #26874 üzenetére
Márhogy honnan kell letölteni? Instant accessnél összekötöd az Origin accod az amazonossal, és Originről töltöd le a játékot.
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, Mhz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel
-
TheNewDawn
addikt
STAR WARS - Knights of the Old Republic I8WG9-7DGNT-3NANC
STAR WARS Knights of the Old Republic II - The Sith Lords F3XT3-LENLN-X2M65Aki kapja, marha
-
Executioner
aktív tag
válasz echterion #26876 üzenetére
Köszönöm hogy félted a szemeimet, de nem kell! Tökéletesen működnek! Mutasd már meg légyszíves, hogy hol írtam bármit is bármilyen kulcsról... úgy tűnik , hogy a saját szemeidre már nem tudtál vigyázni!
Origin kliensben az összekapcsolást követően azonnal meg kell jelennie a fiókjában a játéknak! Azért is hívják Instant Accessnek!Exec
-
Tomi0703
addikt
válasz Executioner #26880 üzenetére
Igen, én is arra gondoltam, hogy ez az instant access. Írja is az Origin nevemet a részleteknél, hogy megvettem. De ea oldalán a vásárlásaimnál nem látom. Átállítottam Originben a régiómat is amerikaira hátha, de nem.
(#26879) TheNewDawn: Valaki már elvitte.
[ Szerkesztve ]
-
Jokerdapro
senior tag
válasz TheNewDawn #26879 üzenetére
Már le is ninjázták. De azért köszönjük!
-
TheNewDawn
addikt
válasz Jokerdapro #26882 üzenetére
Np, mind a mai napig a kedvenc SW gamem mind a kettő Kellemes karácsonyt mindenkinek
-
-
csaba951
veterán
válasz fcbarca #26884 üzenetére
Azért ezt kétszer is meggondolnám a helyedben! Hogy is nézz ki ez az eladó részéről? Kifizetted, megkaptad a szolgáltatást, és most meg visszakéred a pénzt PayPal-on. A PP gyűjti az ilyen eseteket. Alapvetően a vevőket védik. Viszont náluk a GMG-nek jó híre van, nem csaló boltként van elkönyvelve. GMG bizonyítani tudja, hogy átadta neked a terméket. Mi is marad? Megkaptad és visszakéred az árát. Vagyis jó eséllyel egy csaló vagy. Mit tegyenek veled? Pl. jó ötlet befagyasztani a PP fiókod, hogy ne szórakozz más boltokkal.
Na ez az, amire végképp nincs szükséged! Ugyanis a "nyugati", internetes világában borzasztó nehéz PP nélkül vásárolni. És nem megoldás, hogy csinálsz egy másik fiókot. Kinyomozzák és letiltják. Hidd el, baromi jók ebben.
#26885 BigBlue69
Írta, hogy ott felajánlotta a magyart. Letöltés után viszont oroszul indul el, és nem is ajánlja fel a többi "nyugati" nyelvet.[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz morfondőr #26888 üzenetére
Szerintem ez tök felesleges! Beaktiválták a fiókjára a régiójának megfelelő játékot. Az ő részükről nincs ebben semmi probléma. Ha nem ilyen verziót akart volna, akkor egy másik régió fiókjával kellett volna próbálkoznia.
#26887 fcbarca
Ha akarod visszavonják. De ettől még nem kapod vissza a pénzed.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Railway Empire-re mi a Best Buy jelenleg? Sajna, a tegnapi Games Planet már nem annyi
-
arty
veterán
Metal Slug 3 0.89 EUR
már csak másfél óra!!! történelmi low
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
TheNewDawn
addikt
Nagyon haragszom az EA re, évekig bojkottáltam őket, de ma nagybevásárlást csinálok náluk. Nem lettek a világ legjobb játékai, de ennyit szerintem már bőven megérnek :
DRAGON AGE INQUSITION GAME OF THE YEAR 7.49 EURO
MASS EFFECT ANDROMEDA 7.49 EURO
STAR WARS BATTLEFRONT 2 9.99 EURO
MASS EFFECT 2 ÉS 3 DLC BUNDLE 10ÉS12 EURO
DRAGON AGE ORIGINS ULTIMATE EDITION 2.49 EURO -
TheNewDawn
addikt
Sorry a Dragon ageből a sima 2.49 az ultimate 7.49 az olcsóbb máshol.
-
bobalazs
nagyúr
Nem tudom jó e ez, de hátha érdekel valakit.
-
Polllen
nagyúr
válasz TheNewDawn #26892 üzenetére
A battlefront 2-t leszámítva minden benne van az origin basic accessben is.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
fcbarca
őstag
válasz micafighter #26897 üzenetére
GMG
-
vg
addikt
válasz shaddy1027 #26899 üzenetére
Ezek ilyen érettségi vizsga programok vagy mi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei: