- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz
ProEvoFan #114681 üzenetére
Számomra ez sajnos nem csak hobbi hanem függés...még szerencse hogy kevés az időm rá a munka foci mellett ,mert rég halott lennék ha nem volna a másik kettő...
Biztos én vagyok az utolsó paraszt ,de nekem soha egyetlen egy másodpercig sem fordult meg a fejemben ,hogy én a vásárlásaimmal bármilyen céget is támogassak. Nem akarom támogatni őket, nem érdekelnek. Megoldják ők máshogy. Az meg had ne legyen az én hibám ,hogy manapság már alig 1 éves cuccokat tolnak bele a bundlekba...(lásd havi humble bundle esete tóth marival) Én kértem vagy én árazom és én alázom a saját termékem a semmibe? NEM! Innentől nem nagyon érdekel melyik cég hogy vergődik... És de igen a 0-day/ teljes áras vásárlás nekem totálisan pénzkidobás lenne...,de ez lejött volna ha elolvassa bárki is mit írta le fentebb."de ezt honnan veszed? vagy miből érzed, hogy mi így gondoljuk?!"
- Elég megnézni a reakciókat rám aki meg nem akarja szórni a pénzt...váltig hangoztatjátok én egy szar vagyok ,de ti meg nagy királyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gumi és felni topik
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Opel topik
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- ÚL Lenovo Laptop ALKARÉSZEK legolcsóbban.
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest