Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
kigyi_23
üzenetére
Ez szerintem szoftveres kérdés. Az illesztőprogram miként kezeli azt a jelenséget, ha kifogy a papír. Annak verziója pedig egyik napról a másikra változhat. Illetve operációs rendszerenként eleve eltérő. És az is lehet, hogy most is van rá beállítási lehetőség, de egy otthoni nyomtatónál nem az az alapértelmezett viselkedés, mint a nagyobb sorozatszámmal rendelkező elsősorban irodai környezetre szánt nyomtatóknál.
-
Sanya
nagyúr
válasz
kigyi_23
üzenetére
A nyomtatás egy igen régi megoldás, a hozzá tartozó driverek ugyanennek a régi megoldás toldozott-foltozott megoldásai új, bloat kiadásban.
Mindegyik gyártó nyomtatója így viselkedik, újra kell nyomtatni ami elakadt. A HP-n, az epsonban, a Konika Minolta milliós portékáin, mindegyiken. Sajnos halvány remény sincs, hogy új driverféleséget írnának rá a gyártók.A duplexet én is néztem anno, de annyira sok duplexet nyomtattam mindeddig, hogy érdemes volt elengedni. Sajnos, bármi, amiben mozgó alkatrész van, az elromolhat, és a gyártók tesznek is róla, hogy 36 hónap után elromoljon. Én olyat vennék otthonra, amiben nincs papírforgató, azt a pár oldalt megforgatom kézzel.
Természetesen, ha többszáz oldalt akarsz havonta kétoldalasra nyomtatnod, és a papírköltség akkora lenne, hogy megéri a duplex forgató mechanikával szerelt nyomtatót venni, akkor természetesen én is azt választanám (itt érdemes belekalkulálni azt is, ha nem jól forgatod kézzel a papírokat és feleslegesen nyomtattál ki 50 lapot) -
Sanya
nagyúr
válasz
kigyi_23
üzenetére
De ha mégsem, akkor linuxos program itt:
https://github.com/Ircama/epson_print_conf
a többi eléggé kétes, a virustotal nem szereti. Ezt meg tudom dockerban futtatni linux alól. -
dm1970
aktív tag
válasz
kigyi_23
üzenetére
Üdv köszi!
Alapból normálra van állítva a minőség, feljebb veszem, s majd meglátjuk lesz-e hatása.#8869atala
Neked is köszi az infót! Szerencsére, mint ahogy írtam is egyelőre elég volt a többszöri tisztítás. A videós dolog nekem túl komplikáltnak tűnik, s tárgytalan is még amíg garis.
Arra azért kíváncsi lennék mi okozhatja a belevegősödést? -
sklopp
őstag
válasz
kigyi_23
üzenetére
Kösz a tippet, nem tudom, visszaáll-e valaha a gyári állapot. Nem ismerem a vezérlési folyamatát a négy színnek, de olyannak tűnik, mintha a sárga egyáltalán nem kapná meg a fúvókák indító feszültségét. Persze ezt csak feltételezem. De hátha tud valaki konkrét hibalehetőséget mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- További aktív témák...
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- Poseidon D60 Dolby Atmos hangprojektor távirányító nélkül / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

atala