Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
halagabor
üzenetére
az l805 is csinálja, ha nagyon vastag papír van benne, nekem segített ha bekapcsoltam az extra vastag papír (vagy valami ilyesmi nevű) opciót.
csak feketével nem lenne elég nagy a felbontása, szürke tinták meg nincsenek benne. nekem is színeződik sajnos, remélem a kalibrálás segíteni fog majd rajta.
-
atala
Topikgazda
válasz
halagabor
üzenetére
Az az oka, hogy gyenge a szerkezete. Amíg hátul fogja a görgő a papírt, rendben van, mert azok széles görgők, aránylag sűrűn. Viszont elöl csak pici műanyag fogaskerekek vannak, amik nem tudják megfogni rendesen a papírt. Nem sok mindent lehet tenni ellene. Nyomtass A4-es lapra, és vágd szét.
Esetleg próbáld meg nyomtatás előtt kiegyenesíteni a papírt, amennyire csak lehet, hogy ne akadjon el.
Az új L szériás nyomtatóknál ha jó láttam, már valamivel jobb a helyzet, már mint ami a fogaskerekeket illeti.
A régiek közül az L805 még a régi erős P50-es vázra épült, ennél nincs ilyen gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- További aktív témák...
- Canon PIXMA TS3151
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- HP OfficeJet Pro 7740 (G5J38A) nyomtatók + kellékek ( Az egész csomag 75.ooo,- Ft! )
- Hibátlan üzleti lézernyomtatók garanciával (színes, multi, fekete-fehér)
- Bixolon Orderman SRP-350 plus III Direct Thermal blokknyomtató,180dpi,72mm,usb,lan,számla,gar
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

olyan eszköz kell hozzá, ami papíron is tud dolgozni, nem csak monitoron.
atala