Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
lamiki
senior tag
válasz
corners #1679 üzenetére
Ha kamrás kialakítású, akkor vissza szívod a tintát belőle amennyit tudsz, aztán addig töltöd vízzel amíg kitisztul.
Ha szivacsos, akkor sokkal nehezebb lesz, pláne sárga színél, a kék hamarabb jó lesz, bár ki tudja, még nem próbáltam szivacsosnál, elvileg többszöri vízzel feltöltés és kiszivattyúzás után felhígúl a tinta, és előbb utóbb eltűnik a fekete, de, hogy mennyire lesz tökéletes, azt nem tudom, lehet sosem, mert marad valamennyi fekete a szivacsban és elviszi a színt. -
lamiki
senior tag
válasz
corners #1651 üzenetére
Q&Q az nem valami óra márka?
Én csak G&G márkájú patront ismerek, ami jó, csak olyan 600-1200 Ft/patron az ára a T0611-614-es patronjainak, más márkából 250-300 Ft/patron áron is kapsz mindenfelé.
Ha tölteni akarod, majdnem mindegy, mert az első kifogyás után úgyis a saját tintádat töltöd bele.
Két dolog számít, az ára, és jól tölthető legyen, a fóliás oldalúak amelyek hasonlítanak az Epson gyári patronjának kialakításához, azok sokkal nehezebben, macerásabban tölthetők.
Az a legjobb amelyiknek a tetején 2 lyuk van, középen egy töltő, és az egyik szélén egy levegőztető, ezek pár mozdulattal megtölthetők, az előbbinél meg kell tüzesített szike a patron tetejéből kivágni egy pici darabot, és egy hegyes vékony szeg átszúrni a patront a megfelelő helyen.. -
lamiki
senior tag
válasz
corners #1648 üzenetére
A HA-1000 jó az utángyártott patronok reseteléséhez is, csak azt írják nem garantált, lehet van olyan gyártó terméke amit nem resetel, de én még nem láttam olyat. Az itmediánál, vagy vaterán is beszerezhető 1800 Ft körűl + posta, a típus nem lényeges, mert a T711-714-esnél régebbi 7 érintkezős patronokhoz elméletileg mindegyik jó.
QE868 azért jobb választás, mert az reseteli a régebbi és az újabb patronokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X6 Pro - ötös alá
- E-roller topik
- Synology NAS
- Projektor topic
- Micro Four Thirds
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Milyen monitort vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest