- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
geza844
aktív tag
válasz
Játékos #7729 üzenetére
Nekem is WF5620-asom van. Mikor először kellett bele tintát venni, kicsit ledöbbentem. Gyári patron felejtős, vettem bele utángyártottat. Na az jó elcseszte. Sz.r tinta volt benne. Aztán rendeltem kínából egy üres patronkészletet, megvettem az M200-hoz való 140ml-es fekete utántöltőt, és mindegyik patront (a szineseket is) felnyomtam fekete Epson pigmentes tintával. Ez volt 2 éve, és fasza is volt minden, míg ki nem fogyott pár hete a fekete patron, a gép meg ugye cseszik szólni erről, és az egész cucc levegősödött... most hiába töltöttem fel, nem csinál semmit... lehet kuka az egész... pedig csak pár havonta rá kellett volna nézni a tinta szintre...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Ultimate előfizetések
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest