Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
Den
veterán
Hát annyi, hogy összeraktam, xp-telepítő cd be, fölkúszott és megy. Teszteket nem futtattam, meg játék sem volt, de használatban semmi különbség, pedig az ecs-ben csak egy 1.3-as duron van az epoxban pedig xp 1600+. Sőtt a bootolás gyorsabb is, a post, és az eszközfelismerés sokkal gyorsabb mint az epoxon. Indításkor, mire kivilágosodik a monitor, már az xp-logót látod.
Igaz hogy még csak most telepítgetem rá a cuccokat, de fagyás nem volt.
Eddig én is márkás lapok híve voltam, de most egy olcsó lap kellett és igencsak elégedett vagyok vele, és ha nem lesz semmi gixer később sem tuti nem veszek többet epoxot vagy más drága lapot.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest