Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Cseneles
őstag
Sziasztok!
Vásároltam egy Zotac Zbox MA320(AMD A4 5000/kabini apu)-at és olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy az mitől lehet, hogy ha HMDI-n keresztül a házimozi erősítőn hallgatok mp3-at vagy egyéb zenét a hangja néha torzít, recseg
film és videó vagy Youtube akár MKV esetén tökéletes. Olyan a jelenség mintha kevés lenne az órajel neki vagy t@köm sem tudja
Viszont ha GPU-Zvel leherhelem az integrált h8330-at akkor a jelenség megszűnik
Driverekből legfrissebb, próbálgattam sokfélét, 4* raktam újra, UEFI is legfrissebb
eléggé tanácstalan vagyok
NÉMI HELP elkélne 
-
Cseneles
őstag
Sziasztok!
Vásároltam egy Zotac Zbox MA320-at és olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy az mitől lehet, hogy ha HMDI-n keresztül a házimozi erősítőn hallgatok mp3-at vagy egyéb zenét a hangja néha torzít, recseg
film és videó vagy Youtube akár MKV esetén tökéletes...illetve ha lehúzom róla a monitort és csak a hdmi-n megy
Olyan a jelenség mintha kevés lenne az órajel neki vagy t@köm sem tudja
Driverekből legfrissebb, próbálgattam sokfélét, 4* raktam újra, UEFI is legfrissebb
eléggé tanácstalan vagyok
NÉMI HELP elkélne 
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1 humoros
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Microsoft Excel topic
- Formula-1
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Nálamis hangminőség terén jelentkezett..recsegett néha pattogott, csúszott stb..
Nekem is ugyan ez a konfig van csak egy Zotac MA320 formályában és megvagyok vele elégedve, pedig nálam egy igen izmos konfigot váltott le(i7 4790K)
Nem tudom hogy a fenébe de valami oknál fogva különböző képfrissítési frekvenciára rakta a winf@s a monitorom és az erősítőnek amit kiküld
nemcsoda hogy gondok adódtak
olyan t csinál mintha nyújtaná a szalagot... recsegés jelenlétében 
NÉMI HELP elkélne