- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fgordon
senior tag
válasz
canniball #9612 üzenetére
Nekem egy haverom hoz valami olyan új távirányítót a jövő hét végén, vagy ha találkozunk, ami bár infrás, de 2 usb kábel jön ki belőle:
1 * egyikkel összekötöd a géppel, hogy az infra jelet küldeni tudja
2 * a másik usb-t pedig átalakítja egy PWR/bekapcsoló formátumú alaplapi formátumra, amit a bekapcsoló gombra dugod rá az alaplapon, és a továbbcsatlakozójával az eredeti bekapcsológombot.
Tehát ez a távirányító megoldja a bekapcsolást is! Hiszen USB-n felveszi az áramot, hogy menjen az infra fogadó, és ha jelet kap, bekapcsolja a gépet úgy, mintha kézzel bekapcsolnád a gépet. Állítólag ősrégi gépekkel is működik ez a funkciója.
A távirányítója ha jól emlékszem 2 AA-s elemmel megy, és lehet az egeret is lehet vele irányítani, ebben nem vagyok biztos. Ja, és olcsó...
Ha érdekel valakit, hogy mennyire vált be, jövő hét végén, vagy amikor megkapom, elmondom, milyen.
-
válasz
canniball #9612 üzenetére
USB-s MCE vevok (altat*, ebreszt, XBMC alapbol kezeli (Mediaportalt meg csak kepen lattam, arrol nem tudok nyilatkozni)).
Szerintem 3,5"-es hely helyett sokkal intuitivabb, ha a TV IR vevoje melle tapasztod (legalabbis nekem eloszor a HTPC-n volt, aztan amikor mindig a TV-t buvoltam a HTPC taviranyitojaval, akkor rajottem, hogy oda kene rakni azt is)
*: altatni igazabol persze nem a taviranyito altat, hanem az XBMC
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest