Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• 6thsense

csendes tag

válasz Osibaa #7658 üzenetére

Azért döntöttem úgy ,mert ahogy nézelődtem az integrált vga-s dolgok közt ( azt megbeszéltük hogy htpc-be jobb e za megoldás ) láttam hogy ez a 780-785-ös mad chipset ami ugye hd 3200 és hd 4200-a lvan szerelve nagyon kevésbé fűt, iletve talán jkobb telejsítményt mutat mint a hasonló árú intel vga-val szerelt lapok !

Azért pont ez a lap ,mert alapból giga-t akartam már, és ez eléggé fel van szerelve minden földi jóval, ott van d-sub és dvi a monitoromnak, hdmi is van rajta ami jó dolog, ott van optikai kimenet 8 csatis hangnak, elvileg 24bit/192 khz feldolgozás és mintavétel illetve 108 db SNR ! a site-on is írják hogy blu-ray és hd dvd hangformátumokat támogat :)
    illetve van sok usb, firewire hátul is és azelső kivezetésem is rátudom kötni az usb-kkel és audio kivezetésekkel együtt, van hely a wireless kártáymnak és a tv tunernak is.

Nagyjából ezek miatt választottam ezt a lapot, a procit láttam hogy itt a topikbasn is sokan javasolták ,mert marha kevés az energiafelvétele, gondolom így kevésbé is fűt -> halkabban lehet hűteni és még ígyis gyorsabb mint az e 2180 :)

Új hozzászólás Aktív témák