- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
válasz
VoidXs #57771 üzenetére
Nagyon nehezen tudok ugy fogalami, hogy ez mar bonyis is nekem
Sehol nem azt hogy a GPU-nak koze van barmihez, henem az ellenkezojet, hogy hagyjuk el
Masreszt ezt te honnan tudod? (tenyleg kerdes nem gyalazkodas)
A legtöbb AVR a bitstreamek nagyját egyszerűen eldobja, mert nem tud vele mit kezdeniAztan meg szerintem elbeszelunk egymas mellett, csupan azt probaltam leirni, hogy minek az AVR, ha mar a pc tudja? Akkor fogok egy jo analog erolkodo es meghajtom a pc analog kimeneten
De, ha ezt a PC nem tudja legalabb olyan jol mint egy nem feltelen atlag vagy eppen a nem feltetlen a legoccobb AVR, akkor nekem nem kell, hogy a pc tudja, mert rabizom az AVR-re
probalom ugy leirni, de sorry a magyarsagom tenyeleg nem az igazi, tehat ha mar van egy letezo felso kozep kategorias AVR nekem es eppen gepet akarok osszerakni, akkor ugy veszem az alaplapot, amire nekem szuksegem van
Vagy ugy veszek AVR amire nekem szuksegem van, de hagy ne kelljen mar mind a ketto, hogy ez is meg az is
Es akkor meg mondok egy pelda
Nekem kell egy 7,1-es cucc
Veszek egy AVR amit ezt tudja, de nekem nincsen kulon moziszobam, hanem csak otthon a haloban epitettem fel ezt magamnak es a legtobb esetben meg ezt sem tudom kihasznalni, hiszen a magyar szinkron csak 5,1
es itt messze nem beszelek THD es egyeb hang es mozi szabvanyokrol
Hanem csupan egy DD 5,1 vagy jo esetben egy DD7,1 hangrol amik a filmeken rajta vannak
Remelem igy sikerult atadni mire is celoztam
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- DJI topic
- Formula-1
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Villanyszerelés
- Interactive Brokers társalgó
- Bittorrent topik
- Milyen notebookot vegyek?
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest