Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Necronom

senior tag

válasz VoidXs #57771 üzenetére

Nagyon nehezen tudok ugy fogalami, hogy ez mar bonyis is nekem :)
    Sehol nem azt hogy a GPU-nak koze van barmihez, henem az ellenkezojet, hogy hagyjuk el
    Masreszt ezt te honnan tudod? (tenyleg kerdes nem gyalazkodas)
    A legtöbb AVR a bitstreamek nagyját egyszerűen eldobja, mert nem tud vele mit kezdeni

Aztan meg szerintem elbeszelunk egymas mellett, csupan azt probaltam leirni, hogy minek az AVR, ha mar a pc tudja? Akkor fogok egy jo analog erolkodo es meghajtom a pc analog kimeneten

De, ha ezt a PC nem tudja legalabb olyan jol mint egy nem feltelen atlag vagy eppen a nem feltetlen a legoccobb AVR, akkor nekem nem kell, hogy a pc tudja, mert rabizom az AVR-re
    probalom ugy leirni, de sorry a magyarsagom tenyeleg nem az igazi, tehat ha mar van egy letezo felso kozep kategorias AVR nekem es eppen gepet akarok osszerakni, akkor ugy veszem az alaplapot, amire nekem szuksegem van
    Vagy ugy veszek AVR amire nekem szuksegem van, de hagy ne kelljen mar mind a ketto, hogy ez is meg az is
    Es akkor meg mondok egy pelda
    Nekem kell egy 7,1-es cucc
    Veszek egy AVR amit ezt tudja, de nekem nincsen kulon moziszobam, hanem csak otthon a haloban epitettem fel ezt magamnak es a legtobb esetben meg ezt sem tudom kihasznalni, hiszen a magyar szinkron csak 5,1
    es itt messze nem beszelek THD es egyeb hang es mozi szabvanyokrol
    Hanem csupan egy DD 5,1 vagy jo esetben egy DD7,1 hangrol amik a filmeken rajta vannak
    Remelem igy sikerult atadni mire is celoztam

Új hozzászólás Aktív témák