Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
válasz
Alien! #57673 üzenetére
Mivel en magam nem igazan lattam akkora kulonbseget a Radeon570 +madvr (win) es a Intel IGP + kodi (linux) kozott ugyanozon a tv-n igy szamomra teljesen felesleges egy aranyaiban nagyfogyasztasu es draga +zajos gepet uzelmeltetni erre a celra
Olyannyira probaltam a kulonbsegeket felfedezni, hogy egymas melle pakoltam a 2db 50" Samu Tv egyik madvr masik kodi ugyanaz a film egyszerre inditva es nem is egyedul neztem, hogy egyertelmuan el tudott dolni, hogy nalam az IGP (linux) + kodi sokkal koltseghatekonyabb cucc mint a masikbajnokpityu
a többi sztem gányolás, kukázás, bénázás.
ezzel en nem ertek egyet, de mivel ott van, hogy szerinted, igy batran mondhatom en is hogy szerintem meg nem
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest