Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
válasz
Icewind #5738 üzenetére
Szia!
Szívesen.
5050e: Legyél bizalommal a gyártó honlapján lévő a cpu support list-ben.
Ha ő mondja akkor úgy van.
Hang és VGA:
Amit írtam a sokcsatornás LPCM-ről az nem azt jelenti hogy nem tudja kinyomni a 780G az olyan hangot hanem azt hogy ki tudja csak lebutítva (ahogy olvastam) Ha jelenleg nincs olyan erősítőd és olyan hangsugárzó rendszered amivel élvezhetnéd a különféle HD hangzásokat akkor lehet hogy pár évig nem is lesz. Addig viszont már lehet hogy a HTPC-det amit most építesz le fogod cserélni tehát lehet hogy neked jelenleg elég lesz az a hangzás amit a 780G tud. De szerencsére azért szépen szólÉppen ezért Valszeg számodra elég lesz a SPDIF kimenet is mert ezeken a minőségi szinten ugyan olyan lenne az alaplapi mint egy jobb hangkari, legalább is digitálison.
Ebből és abból kifolyólag hogy az alaplapon is van 1.3 -as HDMI kimenet, teljesen okafogyottá vált egy VGA kari beszerelése. kivéve ha több mint 2 kijelzőt szeretnél használni egyszerre. Számodra a + kari többlet fogyasztás meg...többlet-minden. Főleg ha nem fogsz játszani (nem HTPC funkció).
HDMI 1.2-1.3 : Azt hiszem hogy a VGA-al ellentétben ez az alaplapi HDMI(1.3) nem visz ki audio jelet. Arra viszont ott lesz a SPDIF. Remélem nem lesz baj hogy +1 vezeték fog lógni
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest