- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
python1
veterán
válasz
Gombinyó
üzenetére
Nagyjából én is tisztában voltam vele, de 2-ből 2-vel így jártam, a szervizessel akivel beszéltem, azt mondta, hogy kb 90%-ban nála végzik ezek a kártyák.
Az lenne a fair, ha már valaki eladja a sz@rát, hogy előtte egy tesztet lenyom rajta (ram húzással) újrapasztázva, és úgy adja tovább úgy kb 10% kerülne csak ki a piacra.paler
Azok eléggé "új" kártyák még, ha bányásztak is vele, talán csak néhány hónapot, nem hinném, hogy sok probléma lenne vele., azért egy újrapasztázás, padozás nem árt majd neki.
Én minden használt, de még új kártyát, alaplapot is azonnal átpasztázok, padokat cserélem a gagyik helyett.
Nem feleslegesen állítod össze nyugi a HTPC-t, minden szinten hoz, még a natív 4K- nál sem lesz felesleges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest