Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mandju

senior tag

válasz tomic #56596 üzenetére

én az utóbbi idóben a 3060ti-t próbáltam a htpc-ben.
    RX5700XT-t akartam cserélni.

A legfrissebb driverrel olyan 5-6 percenként van egy frame drop. Őszintén megvallva én nem vettem ezt észre madVR alatt.
    A madvr-hez fontos renderelés az nvidiaval nagyon jó. Az rx5700xt-hez képest ugyanazokkal a beállításokkal madvr-ben (kártya és driver csere után) kb 10 ms-mal lett kevesebb a renderidő. 35 ms-ról 24-25 ms-ra esett vissza.

A "nem kadencia helyes" lejátszással még meg is barátkoztam volna. A nagyobb problémám az volt, hogy a storm procival volt némi gondolkodás a hangban. Ez azt jelenti, hogy pl indítás, beletekerés után kellett 2-3 sec, mire újra lett hang. Gondolom valami handshake probléma, ami az amd-vel nincs jelen. Ott megy minden flottul.

Végül aztán vettem egy rx6800xt-t. Ez számítási teljesítményben ott van, ahol a 3060ti kb... persze ez madvr-rel. Játékban biztosan előbbre lenne.

Itt is látszik, hogy a madvr-t nvidia-ra fejleszti madshi. És az envy-ben is nvidia kártya lakozik.

Elvileg lehet madvr alatt custom resolution-t beállítani, de nekem ez nem sikerült. Valami régebbi driver kellett volna hozzá.

Szó mi szó, ha a handshake olyan lett volna, mint az amd-vel, akkor az nvidia-t tartom meg.
    Valószínű egy denon-nal, marantz-cal ment volna gond nélkül. A storm egy kicsit problémás ebben az ügyben... pl dune-vel, ce box-szal is megvan a gondolkodás.

• SunMount3r

nagyúr

válasz tomic #56596 üzenetére

Nemrég volt róla szó az UHD-s Topic-ban. Tehát valami javulás volt az elmúlt időkben. Én legalábbis ennél többet nem tudok róla.

Új hozzászólás Aktív témák