- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Kuponok....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tody56
aktív tag
válasz
Patice #46748 üzenetére
Köszönöm ismét.
Maradok a GTX 1050-nél. Tv-t úgy is csak nyár végén, ősszel tudok leghamarabb venni, addig ráérek a kártyát is megvenni.Olvasgattam a hdmi-CEC-ről. (Remélem megy a vga-n keresztül is)
Ha jól értem, akkor megfelelő tv és kábel esetén (pl ez) vezérelhetem a kodit is a tv távirányítójával. Remélem így van, mert akkor ez számomra maga a paradicsom. Jó lenne kihasználni.
Ha a hdmi kábel először belemegy az erősítőbe és úgy megy tovább a tv-be akkor is működhet a dolog? (Mind a 2 kábel természetesen CEC képes)
Ha nem akkor fordítsam meg a dolgot és a kodis media pc közvetlen menjen a tv-be és onnan küldjem vissza a hangot az erősítőnek?
Bármilyen információt előre is köszönök. Most még tudom variálni így minden segítség jól jön.
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hardcore café
- Így néz ki az újratervezett S Pen
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 10
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest