- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tody56
aktív tag
válasz
Patice #46742 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a választ! Nagyon hálás vagyok! Minden megtudtam amire kíváncsi voltam.
A vga-ra azért van szükség, mert az alaplapokon csak hdmi 1.4 van, az pedig ugye 4k-ban 30hz-re korlátozódik. A hdmi 2.0 már 4k 60hz-es. Ehhez nagyon ragaszkodom. Monitorom van már egy 4k-s és ég és föld a 30 és 60hz.
A GTX 1050 a legkisebb vga ami már HDMI 2.0 és hardveresen dekódolja 4k HEVC kódolt fájlokat. Legalábbis így tudom.
Gondolkodtam a stereo erősítőben, de meg akarom hagyni a lehetőségét az 5.1-nek így maradnék ennél.
Az USB bemenet érdekes. Ennek utána fogok olvasni.
Egyenlőre csak egy régi 5.1-es Yamaha erősítőm van, de megvettem az új első hangfalakat (JBL Studio 290) és ez miatt (illetve, hogy tv-t is cserélnem kell hamarosan) gondolkodom az erősítő vásárlásban.köszönöm még 1x
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest