Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
 - hcl: MS Office365 Linuxon

- 

LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

dunkel
őstag
válasz

_Smooth

üzenetére
						Amit én javasolnék, egy próba a trakt pluginnel + auto-update.
A trakt egy online rendszerbe szinkronizál. Az ingyenes verzióban is mindent eltárol amit néztél és akár véleményezni is tudsz magadnak stb. Vannak hozzá jó telefonos appok amivel a nézett sorozatok új epizódjai stb. követhetők pl.
Én csak egy gépen használom, hogy a nézett állapotot a második gépre átviszi-e nem tudom, de szerintem kéne neki. - 

LógaGéza
veterán
válasz

_Smooth

üzenetére
						Ez egy addon - vagy egy MySQL adatbázisba ment, vagy csinál egy saját fájlt, watchedlist.db néven, amit egy hálózati megosztott mappába kell rakni, és az összes Kodis készüléken kitallózni.
Én mondjuk megpróbálnám, hogy kiexportálnám a Kodis adatbázist, majd frissíteném a Kodit (Windowson), és hátha az lefrissíti az adatbázist is, és akkor nem kell ilyennel foglalkozni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?

- Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával
 - ASUS TUF Gaming H3 headset mikrofonos gamer fejhallgató PC-hez / PS5-höz / Xboxhoz hibátlan
 - Hifiman Serenade (Bluetooth verzió)
 - Quadral Chromium Style 35, polchangfal páros

- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, RTX 4070Ti Super, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
 - 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
 - Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U / 8GB DDR
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest