Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz róland #40306 üzenetére
ez az irány tetszik, kb hasonlóban gondolkoznék, csak egy csomó cucc ebből nekem nem kellene, így sokat lehetne spórolni vele. Pl dvb-t tuner, optikai meghajtó, smart card meg hasonlók nekem nem kellenek, külön egér sem, valami egyszerűbb hama / logitech változat megtenné
Ami viszont érdekelne:
Asrock ezzel az egybeépítetteemgoldással mennyire időtálló? (Tetszik hogy nem kell külön táp egység meg procival agyalni, csak DC csatiról megy konnektorról rögtön.)FullHD gondolom probléma nélkül megy, de a 4K-val vajon mi a helyzet (jövőre tervezve)?
Illetve passzívként mennyire melegszik? vagy ettől függetlenül érdemes egy ventit bevágni a házba?
Illetve a lapnak nincs esetleg olyan változata, ami hasonló felépítésű, de nem csak 1 HDMI van rajta, vagy legalább egy optikai kimenet van pluszban? Esetleg built-in bluetooth + wifi chipset van benne?
(Csak elgondolkoztam hogy ha 1 hdmi van rajta összvissz, akkor pl egy házimozit hogy lehet úgy rákötni ha csak zene megy róla, hogy a tv nincs végig igénybe véve....gondolom itt pc - tv - erősítő megoldással lehetne csak meoldani, ez a fajta indirekt "átjátszás" nem okoz jelveszteséget, minőségromlást ?)
A háznál tetszik a két meghajtórekesz, így bele lehetne vágni mondjuk 2db 2TB os vinyót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest