Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kobe

veterán

válasz róland #40306 üzenetére

ez az irány tetszik, kb hasonlóban gondolkoznék, csak egy csomó cucc ebből nekem nem kellene, így sokat lehetne spórolni vele. Pl dvb-t tuner, optikai meghajtó, smart card meg hasonlók nekem nem kellenek, külön egér sem, valami egyszerűbb hama / logitech változat megtenné

Ami viszont érdekelne:
    Asrock ezzel az egybeépítetteemgoldással mennyire időtálló? (Tetszik hogy nem kell külön táp egység meg procival agyalni, csak DC csatiról megy konnektorról rögtön.)

FullHD gondolom probléma nélkül megy, de a 4K-val vajon mi a helyzet (jövőre tervezve)?

Illetve passzívként mennyire melegszik? vagy ettől függetlenül érdemes egy ventit bevágni a házba?

Illetve a lapnak nincs esetleg olyan változata, ami hasonló felépítésű, de nem csak 1 HDMI van rajta, vagy legalább egy optikai kimenet van pluszban? Esetleg built-in bluetooth + wifi chipset van benne?

(Csak elgondolkoztam hogy ha 1 hdmi van rajta összvissz, akkor pl egy házimozit hogy lehet úgy rákötni ha csak zene megy róla, hogy a tv nincs végig igénybe véve....gondolom itt pc - tv - erősítő megoldással lehetne csak meoldani, ez a fajta indirekt "átjátszás" nem okoz jelveszteséget, minőségromlást ?)

A háznál tetszik a két meghajtórekesz, így bele lehetne vágni mondjuk 2db 2TB os vinyót.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés