Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
válasz
MasterMark #38582 üzenetére
Igen, én fogalmaztam rosszul. Amúgy 3D-re tényleg jó szoftver, bár az én HTPC-nek szánt rigemen botrányosan lassan dolgozik. De még ettől is el tudnék tekinteni, ha ingyenes, vagy legalább jelentősen olcsóbb lenne (akár egy lepusztultabb, fapadosabb verzió formájában).
Ahogy eddig próbálgattam, meg amilyen gyakran, amire én használnám, nekem az akciós €70 árat sem éri meg
Egy erősebb hardveren biztos jobban muzsikál és a legális változat nem is problémázik így, tehát (ha nem is a legjobb ár-érték arányú, de mindenképp) jól használható szoftver lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest