Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fausto
addikt
válasz
greeny1899 #34664 üzenetére
Köszi, ez így elsőre tetszik!
Megadtam neki egy általános letöltési mappát. Arra van valamilyen megoldás/beállítás, hogy ha tudom, hogy filmet töltök le, akkor megadom, hogy ahogy kész van, a filmes mappába tegye, ha tudom, hogy sorozat, akkor a sorozatos mappába, stb... ?Illetve a feliratok kezelésével kapcsolatban lenne kérdésem: engedélyeztem 3 feliratos add-on-t is, a supersubtitles-t, opensubtitles és podnapisi. A supersubtitles hibát ír ki felirat keresésnél, a másik kettő csak angol feliratot talál a filmekhez (az Interstellar-ral teszteltem, kéne hozzá lennie magyar feliratnak) Ti mit használtok, mit ajánlotok automata felirat letöltéshez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spotify
- Projektor topic
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Villanyszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest