Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Rap, Hip-hop 90'
- 
			  LOGOUT Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

durkonorbi tag válasz  Agostino

üzenetére Agostino

üzenetéreHát igen ... ha olyat szeretnél, ami fullosan vezérelhető távirányítóról, és nem akarsz bajlódni egyedi cuccokkal, egyedi programokkal, távirányító tanítással stb ... akkor meg kell fizetni a gyárit ..  Én speciel úgy használom, hogy néha játszok rajta (bizony ám, 800*600-ban - hiszen síkképcsöves TV, igy ennyi teljesen elég - tök jól mennek a játékok a HD3450-en Én speciel úgy használom, hogy néha játszok rajta (bizony ám, 800*600-ban - hiszen síkképcsöves TV, igy ennyi teljesen elég - tök jól mennek a játékok a HD3450-en ) néhe filmet nézek, néha TV-t, néha töltögetek vele a netről stb ....  igy mindenképpen ott a vezetéknélküli billentyűzet és az egér ... mellette pedig ott a TV tuner távirányítója, ami ki/be kapcsolja a PC-t, illetve van hozzá egy mini fron end ! amiról a fő funkciók szépen elérhetőek ) néhe filmet nézek, néha TV-t, néha töltögetek vele a netről stb ....  igy mindenképpen ott a vezetéknélküli billentyűzet és az egér ... mellette pedig ott a TV tuner távirányítója, ami ki/be kapcsolja a PC-t, illetve van hozzá egy mini fron end ! amiról a fő funkciók szépen elérhetőek Igy már minden jól vezérelhető, persze elegánsabb lenne, ha lenne egy full remote, de pl. ez is szoftver dolga, mert ha jól tudom a girder vagy valami ilyesmi nevű progival a távirányítót simán ugy használod, paraméterezed a funkcióit ahogy akarod illetve egyes tuner modelleknél a távirányítóhoz tartozo ini file-t megnyitva szabadon szerkeszthetőek a funkciók, és ehhez még help is van a manuálokban (pl az asztali gépemben levő pinnacle pctv pro is ilyen)... Igy már minden jól vezérelhető, persze elegánsabb lenne, ha lenne egy full remote, de pl. ez is szoftver dolga, mert ha jól tudom a girder vagy valami ilyesmi nevű progival a távirányítót simán ugy használod, paraméterezed a funkcióit ahogy akarod illetve egyes tuner modelleknél a távirányítóhoz tartozo ini file-t megnyitva szabadon szerkeszthetőek a funkciók, és ehhez még help is van a manuálokban (pl az asztali gépemben levő pinnacle pctv pro is ilyen)... ... ...vagy veszel külön direkt htpc távirányítót ... pl ez nem is olyan drága ... 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Programozás topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Parfüm topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Én speciel úgy használom, hogy néha játszok rajta (bizony ám, 800*600-ban - hiszen síkképcsöves TV, igy ennyi teljesen elég - tök jól mennek a játékok a HD3450-en
  Én speciel úgy használom, hogy néha játszok rajta (bizony ám, 800*600-ban - hiszen síkképcsöves TV, igy ennyi teljesen elég - tök jól mennek a játékok a HD3450-en  ) néhe filmet nézek, néha TV-t, néha töltögetek vele a netről stb ....  igy mindenképpen ott a vezetéknélküli billentyűzet és az egér ... mellette pedig ott a TV tuner távirányítója, ami ki/be kapcsolja a PC-t, illetve van hozzá egy mini fron end ! amiról a fő funkciók szépen elérhetőek
 ) néhe filmet nézek, néha TV-t, néha töltögetek vele a netről stb ....  igy mindenképpen ott a vezetéknélküli billentyűzet és az egér ... mellette pedig ott a TV tuner távirányítója, ami ki/be kapcsolja a PC-t, illetve van hozzá egy mini fron end ! amiról a fő funkciók szépen elérhetőek