Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Gyilkos szénhidrátok, avagy hogyan fogytam önsanyargatás nélkül 16 kg-ot
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovy79
őstag
válasz
Celtis
üzenetére
Alternatíva mindig van.

Egy olyan Xsight Lite-ot (URC 8610) lehet beszerzek tartaléknak. Szimpatikusnak tűnik, egész olcsó és kíváncsi vagyok.(#33341) supreme7, nem hallottam lag-ról az 525 kapcsán, de ha neked már van, beszámolhatnál róla!

Én is gondolkoztam rajta anno, de inkább az újabbakat vettem meg (hozzáteszem, hogy nem csalódtam bennük /200, 300, 600, 650/). -
Skillet
addikt
válasz
Celtis
üzenetére
nagyon szépek ezek a fényes felületek
már-már nem is nagyon tudok rá mit mondani. érthetetlen, hogy miért kell bármit is fényes műanyagból csinálni (tv, erősítő, monitor, laptop káva). Az meg, hogy egy olyan felületet, amit állandóan tapicskol az ember, miért csinálnak ilyen ótvaros anyagból... nem értem.
ahogy nézem, még emberi lényeknek is gyártanak normális, matt felületű távokat... nem csak ufonautoknak tükröset
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Elektromos autók - motorok
- E-book olvasók
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB + 32SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest