Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
baleee89 #3141 üzenetére
hááát akkor sem sanszos hogy a táp melege felfele szálljon. fent van a rács, de ha rendesen szereled be akkor pont a teli lemezes fele kerül a tápnak oda, bukod a szellőztetés felét mert kitakarja. ha lehet akkor érdemes fordítva feltenni, és akkor a meleg felfele szállhat, az még megoldás lehet, ha nem lehet (szerintem lehet) akkor van szívás, mert a benti meleggel "hűtöd" a tápot. a hűtőre szinte bizti kell valami venti, még alulfeszelve sem sanszos hogy elbírja, főleg ha a "természetes" szellőzésrebízod. kell egy pwm-es és csóka. 800 on fog úgyis forogni. ilyen rádióba beépített mókákból kettőt is láttam az oldalunkon, lehet ez volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest