Hirdetés
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhmpista
aktív tag
válasz
Celtis #29108 üzenetére
Koszi
Nem tudom mi lehet akkor nalam a gond....
Holnap lesz idom, megint vegig porgetem, nekiesek megegyszer de szerintem a biosban jol van beallitva minden.
Viszont igy tenyleg nincs tobb otletem.CECel azert meg ird meg legyszi hogy jo e, de szerintem nalad nem lesz gond.
Majd jelzek ha sikerult vagy kideritem mi a baj...
Szerk.: Esetleg az lehet hogy amikor feltelepitette haver a wint akkor mondta hogy nem uefisen telepitette fel, hanem a normal modot valasztotta (UEFIs asszem a gyors, vagy valahogy igy hivjak). Sajnos ez az elso uefis lapom igy nem igazan tudom mit jelent. Ez lehet gond? Es igy most ugrott be....
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Fotók, videók mobillal
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Építő/felújító topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Blabok nyakrögzítő M méret
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest