Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mandju

senior tag

válasz cekkk #24938 üzenetére

Ezt csak bemásolom, robim fórumtársunknak írtam még pár hete...

"Szia!

Tegnap nekiálltam újrahúztam rendszert.

A konfig varázslót mégsével kinyomtam, majd cccleanerrel ki is töröltem az indítópultból.

Utána amd driver telepítés. Ekkor hiányzott néhány beállítás a cc-ből, ezt egy registry módosítással sikerült előhozni.

For every GUID under HKLM\SYSTEM\ControlSet001\Control\Video\{GUID}000, check DeviceDescription.
    Skip entries like “Standard VGA Graphics Adapter”, “RDP Reflector Display Driver” and so on, and locate “ATI Radeon HD ХХХХ Series”.
    Then change Acceleration.Level from 4 to 0
    Reboot.

ez abban az esetben, ha neked is amd-d van
    utána lefuttattam erről az oldalról server converter programot az r2-höz valót!!!. innen
    Beállítottam mindent, ami nekem szükséges volt. Különböző tweakek, módosítások.
    majd lefuttattam ezt: eHome IR Transceiver (szintén az oldalon található)

amikor észlelte az ismeretlen drivert, akkor betallóztam a driver mappát. Mindent okéztam, engedélyeztem. Újraindítás után már működött.

A lényeg, hogy mindent rendszergazda fiókkal csinálj.
    Amikor én végigfuttattam a konfig varázslót az elején, akkor soha semmi nem jött össze, se megosztás, se ir, szinte semmi... pedig kb 8x húztam újra..."

a copyban a linkek sajnos nem működnek...

jelen pillanatban egy tökéletes rendszert tudhatok magaménak, server 2012 r2 alapokon, ahol minden számomra fontos dolog működik. Torrent, megosztás, távoli elérés, hardveres gyorsítás+XBMC, távirányító... gyorsasága azonos szinten van akár oe-vel, vagy 8.1-gyel, hangban viszont bőven túlmutat mindegyiken. Igen, A C6-okon is hallható a különbség. Mindez GUI módban. Core módot is használtam, a hangja talán picivel jobb volt, de kényelmi szempontból mindenféleképp rosszabb, így maradtam a gui módnál.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés