- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Matteo005: 9800X3D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mandju
senior tag
Ezt csak bemásolom, robim fórumtársunknak írtam még pár hete...
"Szia!
Tegnap nekiálltam újrahúztam rendszert.
A konfig varázslót mégsével kinyomtam, majd cccleanerrel ki is töröltem az indítópultból.
Utána amd driver telepítés. Ekkor hiányzott néhány beállítás a cc-ből, ezt egy registry módosítással sikerült előhozni.
For every GUID under HKLM\SYSTEM\ControlSet001\Control\Video\{GUID}000, check DeviceDescription.
Skip entries like “Standard VGA Graphics Adapter”, “RDP Reflector Display Driver” and so on, and locate “ATI Radeon HD ХХХХ Series”.
Then change Acceleration.Level from 4 to 0
Reboot.ez abban az esetben, ha neked is amd-d van
utána lefuttattam erről az oldalról server converter programot az r2-höz valót!!!. innen
Beállítottam mindent, ami nekem szükséges volt. Különböző tweakek, módosítások.
majd lefuttattam ezt: eHome IR Transceiver (szintén az oldalon található)amikor észlelte az ismeretlen drivert, akkor betallóztam a driver mappát. Mindent okéztam, engedélyeztem. Újraindítás után már működött.
A lényeg, hogy mindent rendszergazda fiókkal csinálj.
Amikor én végigfuttattam a konfig varázslót az elején, akkor soha semmi nem jött össze, se megosztás, se ir, szinte semmi... pedig kb 8x húztam újra..."a copyban a linkek sajnos nem működnek...
jelen pillanatban egy tökéletes rendszert tudhatok magaménak, server 2012 r2 alapokon, ahol minden számomra fontos dolog működik. Torrent, megosztás, távoli elérés, hardveres gyorsítás+XBMC, távirányító... gyorsasága azonos szinten van akár oe-vel, vagy 8.1-gyel, hangban viszont bőven túlmutat mindegyiken. Igen, A C6-okon is hallható a különbség. Mindez GUI módban. Core módot is használtam, a hangja talán picivel jobb volt, de kényelmi szempontból mindenféleképp rosszabb, így maradtam a gui módnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Hobby rádiós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Philips LCD és LED TV-k
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nők, nőügyek (18+)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest