Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
realmadrid92 #24067 üzenetére
Na én megoldottam egyszerűen, CCCben hotkey-t a képernyők váltásához (beállítások->hotkey->Váltás a kijelzők között->Ctrl+shift+0), így nem kell aggódnom a +20 watt miatt, nincs kiterjesztett asztal, szóval egér se tűnik el, és egy szempillantás (vagyis hotkey) alatt vált normális 3Dbe a TV, és ilyenkor a monitor se fogyaszt fölöslegesen mert kikapcsol, valamint a tearing se jelentkezik egyik kijelzőn sem.
(#24072) tom_tol
Tök kezdő vagyok, egyiket se ismertem/ismerem, csak azt tudom, hogy pontosan ugyanott a TMT6 gyönyörű piros-kék-zöld-sárga vibráló csíkot csinál jobb oldalt alulról fölfelé 1/3 tájban kb 5cm hosszan mindig ugyanott és ugyanúgy, ez nem tearing, hanem tényleg mint mikor valami kábel hiba van. Viszont 3D játékoknál ez nem jelentkezik, valamint PowerDVDnél sincs semmi ilyesmi, ott viszont alul felül a fekete csík sötét szürke, ami gusztustalan, és nem találok rá opciót feketére állítani -.- -
BullZeye
veterán
válasz
realmadrid92 #24067 üzenetére
Amúgy milyen 3D lejátszók vannak? PowerDVDnél a halálba kerget, hogy alul felül nem fekete, hanem szürke, és nem találok megoldást rá. Total Media Theaternél pedig képhibák lennek meg (amik pl játék alatt, vagy PowerDVDnél nem...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő