- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paulo81
aktív tag
Persze már letörölték, de nem én ugrottam neked, hanem fordítva, de tényleg hagyjuk többet...
Lehet, hogy nem tudok mindent, de igen, kismillió bufferen átmegy, javíts ki (majd privátban) ha rosszul tudom többek között a proci saját bufferén, ami a cache aminek van egy elérése, meg átmegy az oprendszer ó ill. szoftver bufferén, aminél szintén számít a sebesség, na meg ugye a ram elérése sem mindegy, ahol végrehajtódnak a parancsok. Erre akartam célozni azzal amit mondtam. Hallottam, hogy mennyivel rosszabbul szól pl. egy magas CL-es ram.
Mesélhetsz/mesélhettek a hang fizikájáról, ha úgy gondolod, hogy semmit sem tudok róla, szívesen olvasom.
De jelenleg a digitális jeleknél tartunk, amiből a hallható zene lesz..
És többen kérdezték milyen szorvert használok milyen beállítással, azért linkeltem...
Többit TÉNYLEG privátban aki akar írjon, elbúcsúzom, nem szeretnék több támadást kapni. Písz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest