Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Egy gépbe összevonni mindent valóban elég kompomisszumos.
Viszont pl. a nas-htpc-t könnyebb összevonni, ha egyéb akadályozó tényezők nincsenek (pl. nem raktad ki a nas-t a pincébe, hogy csend legyen a szobában.)
Főleg azért érdemes elgondolkodni, mert az ár azért számít ahogy írod... miért ne számítana?Ahogy látom a nas-ban 1 hdd-d van, ez simán elférne a htpc-ben (akár több is), ettől még egy ugyanolyan hangtalan kisfogyasztású gépet össze lehet rakni. Paneltáppal egy közepes (nem ilyen 4 magos szörnyek amik felmerültek) A4-A6 proci ezt vígan elviszi, de akár egy Brazos is. A fogyasztás majdnem hasonlóra belőhető, hűtés/hang sem lenne gond.
60 alatt is össze lehet hozni htpc-t, de nem sokkal alatta. Ha a nas árát is levennénk azon lehetne igazán racionalizálni.
szerk: Látom írtad a szoftverezés kérdését. Ha nem értesz a linuxhoz win kell rá, oda van minden aki kell és könnyebb konfigolni. Én is win-t hajtok épp emiatt az Ion-omon. Múltkor próbáltam ki, egy óra alatt találtam 8 féle dlna szervert amivel kipróbáltam telefonra a dlna alapú streamelést. Szerintem kb minden megoldható viszonylag egyszerűen. De pl. XBMC is tud alapból dnla szerverként működni, ha jól tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
- Macska topik
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Automata kávégépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Androidos fejegységek
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest