Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• beencee

őstag

válasz Gzolo #1736 üzenetére

Sztem normál ODD megy bele, csak egy lenyíló ajtó mögé kerül:
    [kép]

Tüzetesebben átnézve ezt az oldalt [link], felülvizsgálnám eddigi álláspontomat :B , egyszóval korábban baromságot mondtam...

Szóval a hozzáadott riser cardon (''Build-in Riser Card'') 3db csatlakozó van: 1db PCI-Express és 2db PCI, sebességtől függetlenül, tehát a számok nem a csatik sebességére, hanem darabszámára vonatkoznak, nézd a képet:
    [kép]
    Gyanús is volt, hogy egy sima passzív riser card miért korlátozná az átviteli paramétereket (mellesleg nyilván tudja korlátozni, de ezt most hanyagoljuk...), tehát ez minden bizonnyal használható a te kártyáddal.

És !!!!. Lejjebb az oldalon van egy Optional Parts rész, azt érdemes elolvasni, illetve megnézni ebben a részben az Installation Guide gombon lévő oldal információit, képeit.

Mindazonáltal továbbra is fenntartom azt a korábban többször is hangoztatott álláspontomat, hogy mielőtt valaki megvesz egy drága HTPC házat, nézze meg testközelből egy boltban, vagy máshol... Nagyon másmilyen tud lenni élőben, mint a képen...

[Szerkesztve]

• Chaser

legenda

válasz Gzolo #1736 üzenetére

Ha slim akkor nem..kicsi pénzért lehet már venni slim rw-t, 10-15k között akár piot is. Vagy veszel külsőt..amelyik szimpatikusabb.

#1735 freddirty : sztem is sok mindenhez kevés a via, meg elég drága is, egy 3600-os vagy 3800-as x2, 0.8-0.9V-on 1 ghz-en, csak bordával venti nélkül kényelmesen eldöcög, ez elég HD moviekhoz is, meg sok mindenhez, ha valaki csak HTPC célra akarja építeni a gépet, akkor sztem ezt érdemes venni, lap+proci +van 30k-ból. Olyan lapot is láttam már, ami bekapcsolás nélkül tud mp3-at..tán valami asus lap volt.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés