- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beencee
őstag
Sztem normál ODD megy bele, csak egy lenyíló ajtó mögé kerül:
Tüzetesebben átnézve ezt az oldalt [link], felülvizsgálnám eddigi álláspontomat, egyszóval korábban baromságot mondtam...
Szóval a hozzáadott riser cardon (''Build-in Riser Card'') 3db csatlakozó van: 1db PCI-Express és 2db PCI, sebességtől függetlenül, tehát a számok nem a csatik sebességére, hanem darabszámára vonatkoznak, nézd a képet:
Gyanús is volt, hogy egy sima passzív riser card miért korlátozná az átviteli paramétereket (mellesleg nyilván tudja korlátozni, de ezt most hanyagoljuk...), tehát ez minden bizonnyal használható a te kártyáddal.
És !!!!. Lejjebb az oldalon van egy Optional Parts rész, azt érdemes elolvasni, illetve megnézni ebben a részben az Installation Guide gombon lévő oldal információit, képeit.
Mindazonáltal továbbra is fenntartom azt a korábban többször is hangoztatott álláspontomat, hogy mielőtt valaki megvesz egy drága HTPC házat, nézze meg testközelből egy boltban, vagy máshol... Nagyon másmilyen tud lenni élőben, mint a képen...
[Szerkesztve] -
Chaser
legenda
Ha slim akkor nem..kicsi pénzért lehet már venni slim rw-t, 10-15k között akár piot is. Vagy veszel külsőt..amelyik szimpatikusabb.
#1735 freddirty : sztem is sok mindenhez kevés a via, meg elég drága is, egy 3600-os vagy 3800-as x2, 0.8-0.9V-on 1 ghz-en, csak bordával venti nélkül kényelmesen eldöcög, ez elég HD moviekhoz is, meg sok mindenhez, ha valaki csak HTPC célra akarja építeni a gépet, akkor sztem ezt érdemes venni, lap+proci +van 30k-ból. Olyan lapot is láttam már, ami bekapcsolás nélkül tud mp3-at..tán valami asus lap volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Napelem
- OnePlus One - Kína már itt One
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Dacia topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged